Leilighet Lapad - Dubrovnik (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenhet-dubrovnik-lapad-000
lagenhet-dubrovnik-lapad-002.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-003
lagenhet-dubrovnik-lapad-005
lagenhet-dubrovnik-lapad-007
lagenhet-dubrovnik-lapad-008
lagenhet-dubrovnik-lapad-009.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-010
lagenhet-dubrovnik-lapad-013
lagenhet-dubrovnik-lapad-014
lagenhet-dubrovnik-lapad-017
lagenhet-dubrovnik-lapad-033
lagenhet-dubrovnik-lapad-035
lagenhet-dubrovnik-lapad-037.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-039.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-041.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-043.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-047a.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-048.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-048a.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-052.jpg
lagenhet-dubrovnik-lapad-056.jpg

Leilighet Lapad ligger på halvøya Lapad i en av de mest populære delene av Dubrovnik. Huset ligger i nærheten av yachtklubben Orsan og har en bedårende utsikt over Gruž havn. I området finnes det største galleriet i Dubrovnik, restauranter, kafeer med uteservering og selvsagt de vakre strendene. Et steinkast fra huset ligger et bakeri der du finner nybakte og velduftende brød til utflukten eller frokosten. Den verdensberømte Gamlebyen ligger bare 4 km fra leiligheten og kan nås med lokalbuss fra den nærliggende busstasjonen, på mindre enn 15 minutter.

Rom
Treromsleilighet for 4-5 personer med både balkong eller terrasse med delvis havutsikt. Leiligheten består av et kombinert oppholdsrom og kjøkken samt to soveværelser, det ene med dobbeltseng og balkong, det andre med to enkeltsenger. Oppholdsrommet har en sovesofa for 1 person.

Leiligheten er luftkondisjonert og har Wi-Fi, satellitt-TV og safe. Den vakre kjøkken er utstyrt med kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og mikrobølgeovn. Baderom med dusj, WC, hårtørker, håndkletørkere og vaskemaskin.

Måltider
Inngår ikke.

Bad
Rullesteinstrand.

Annet
Bygd 2011. Totalt 1 leilighet. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Endring av håndklær 1 gang i uken. Ej resepsjon. Gratis Wi-Fi. Egen parkeringsplass.

Fakta og fasiliteter

Bad 400 m
Lokalt sentrum 200 m
Gamlebyen 4 km
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant 100 m

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.