Leilighet Ivana - Dubrovnik (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenheter-ivana-dubrovnik-00
lagenheter-ivana-dubrovnik-002
lagenheter-ivana-dubrovnik-003
lagenheter-ivana-dubrovnik-004
lagenheter-ivana-dubrovnik-005
lagenheter-ivana-dubrovnik-006
lagenheter-ivana-dubrovnik-007
lagenheter-ivana-dubrovnik-008
lagenheter-ivana-dubrovnik-009
lagenheter-ivana-dubrovnik-010
lagenheter-ivana-dubrovnik-011
lagenheter-ivana-dubrovnik-012
lagenheter-ivana-dubrovnik-014
lagenheter-ivana-dubrovnik-014a
lagenheter-ivana-dubrovnik-014b
lagenheter-ivana-dubrovnik-015
lagenheter-ivana-dubrovnik-016
lagenheter-ivana-dubrovnik-017
lagenheter-ivana-dubrovnik-018
lagenheter-ivana-dubrovnik-019
lagenheter-ivana-dubrovnik-020
lagenheter-ivana-dubrovnik-028

Leilighet midt i et av verdens vakreste steder. 

Bo mitt i den bilfrie og historiske delen av Gamlebyen i Dubrovnik, der det historiske miljøet lokker med sjarmerende steinhus, museer, katedraler, restauranter, kafeer og shopping. Her finner du en enkel, men trivelig innredet leilighet i annen etasje i huset. Overalt ser man grønne vinduslemmer som skaper fine kontraster mot den bleke kalksteinen. Vakkert blankslipte gatesteiner pryder de smale alleene, og mellom husene titter den dypblå middelhavshimmelen frem. Vinden bærer med seg fuktighet og salt fra havet som lukter ferie og avkobling. Byens magiske atmosfære venter på den andre siden av døren og er i seg selv en garantert opplevelse. Til byens aller beste strand (Banje-stranden) er det kun 500 meter.

Leilighet
Mindre toromsleilighet for 2-3 personer. Leiligheten består av et soverom og et kjøkk med spiseplass og sofastol. Leilighet har luftkondisjonering, Wi-Fi, satellitt-TV og kjøleskap samt baderom med dusj og wc.

Bad
Rullesteinstrand, klipper og oppbygde badeplatåer.

Måltider
Inngår ikke.

Annet
Totalt 1 toromsleilighet. Ej resepsjon. Avstand til nærmeste bussholdeplass 200 meter. Trapper og nivåforskjeller, transferbussen slipper av gjester og bagasjen ca. 200 meter fra huset. Området er bilfritt. Eieren bor i huset. Gratis Wi-Fi. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring inngår, men ikke opprydding i løpet av uken.

Fakta og fasiliteter

Bad 500 m
Gamlebyen 0 m
Basseng Nei
Luftkondisjonering Ja
Internett Nei
Heis Nei
Safe Nei
Minimarket 100 m
Restaurant 20 m

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.