Villa Tihomir - Srima (Hotellstandard: 3 stjerner)

lagenheter-tihomir-vodice-001
lagenheter-tihomir-vodice-002
lagenheter-tihomir-vodice-003
lagenheter-tihomir-vodice-004
lagenheter-tihomir-vodice-005
lagenheter-tihomir-vodice-006
lagenheter-tihomir-vodice-007
lagenheter-tihomir-vodice-008
lagenheter-tihomir-vodice-009
lagenheter-tihomir-vodice-010
lagenheter-tihomir-vodice-011
lagenheter-tihomir-vodice-012
lagenheter-tihomir-vodice-013
lagenheter-tihomir-vodice-014
lagenheter-tihomir-vodice-015
lagenheter-tihomir-vodice-016
lagenheter-tihomir-vodice-017
lagenheter-tihomir-vodice-018
lagenheter-tihomir-vodice-019
lagenheter-tihomir-vodice-020
lagenheter-tihomir-vodice-021
lagenheter-tihomir-vodice-022
lagenheter-tihomir-vodice-023
lagenheter-tihomir-vodice-024
lagenheter-tihomir-vodice-025
lagenheter-tihomir-vodice-026

Soleklar favoritt med utmerket service.

Villa Tihomir er et godt valg om man vil ha en stille og rolig ferie. Tilbring dagene ved bassenget eller gå ned til den fantastiske stranden som har fått blått flagg - en fin, internasjonal utmerkelse, og som betyr at det er god kvalitet på badevannet, sikkerheten, servicen og miljøet. I hagen er det en stor grill som fritt kan brukes av alle gjestene. Villaens eier, Tihomir, er kjent for sin gjestfrihet og glad for å hjelpe og ordne en ekte kroatisk måltid med de beste lokale råvarer og urter fra egen hage. Vil man heller gå på restaurant, finnes det noen riktig gode i nærheten. Srimas kveldsliv er rolig og behagelig - for mer puls anbefaler vi det tilliggende stedet Vodice.

Leiligheter
Friske toromsleiligheter (45 m²) med balkong eller terrasse for 2-4 personer består av et soverom samt et kombinert kjøkken med matplass og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer.
Treromsleiligheter (80 m²) for 4-6 personer med terrasse består av to soverom og et kombinert kjøkken med matplass og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer.

Alle leiligheter har luftkondisjonering, satellitt-TV, Wi-Fi, kjøkken med bl.a. komfyr, kylskåp, frys, kaffetrakter og vannkoker samt bad med dusj, wc og hårtørker. Sovesofaen anbefales for 1 voksen eller 2 barn opp til 15 år.

Bad
Rullesteinstrand og oppvarmet basseng (25 m²) basseng med vannmassasje.

Annet
Totalt 6 leiligheter, fordelt på 2 etasjer. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Oppvarmet basseng, solstoler, grill, selskapsrom med biljardbord och TV. Parkering. Vertsfamilien bor i huset. Sykkelutleie ca 60 NOK/dag eller 250 NOK/uke.

Fakta og fasiliteter

Bad 300 m
Lokalt sentrum 400 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 100 m
Restaurant 200 m

Gjestenes kommentarer

"Egentlig svært bra,litt i utkanten, men helt ok."

"Svært hyggelig vertskap."

"Alt vi trengte var i leiligheten. Morsomt med bassenget. Veldig bra eier."

"Veldig hyggelig og forpliktet hotellleier Tihomir."

"Vi fikk et flott opphold med en veldig god vert, alltid tilgjengelig."

"Vi bodde på Villa Tihomir sommeren 2013, og vi ville definitivt tilbake og er veldig fornøyd med overnatting og vår fantastiske vertsfamilie"

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Villa Tihomir tar ca 1 time. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletI Vodice har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Vodice

Vodice er et populært reisemål, ca. én times kjøring nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. En begivenhetsrik by som er blitt ansett som ett av de 10 beste reisemålene i Kroatia. Vodice er kjent som en av de mest restauranttette stedene. Her er det mange restauranter, butikker og kafeer især ved den gamle havnen og langs de smale gatene opp mot det gamle forsvarstårnet. Les mer om Vodice.