Hoteller med bestill tidlig-rabatt!

Nå kan du bestille sommerreisen til Kroatia 2019! Fordelen med å bestille tidlig er at da har man best mulighet til å få ferien sin akkurat slik man vil ha den, fordi flere av de mest populære hoteller og leilighetene blir raskt fullbooket.

Her har vi samlet et utvalg hoteller og leiligheter der vi har sjenerøse rabatter for deg som bestiller tidlig. For å finne aktuell pris og rabatt klikker du ganske enkelt på hoteller og velger dato for avreise!


Hotell Dalmacija***, Makarska

Kroatien 2016 Hotell Dalmacija

Nær stranden

Med sin hye standard er Hotell Dalmacija et av de bedre trestjerners hotellene i området og den fantastiske beliggenheten ved strandpromenaden i Makarska gjør det ekstra populært.

Opp til 750,- per voksen.


Hotell Meteor****, Makarska

Hotell Meteor, Makarska

Prisgunstig og nær stranden

Meteor er et av de største hotellene i Makarska og er kjent for sin høye standard og stilfulle innredning. Her finner du trivelige selskapsområder, to restauranter, bar, taverna og kasino.

Opp til 800,- per voksen.


Leilighetshotell Miramare****, Makarska

Nær alt

Nytt, friskt leilighetshotell beliggende rett ved havet på den lille halvøya Sveti Petar. En perfekt beliggenhet langs Makarskas havn, strandpromenaden Riva og med nærhet til en av Dalmatias vakreste strender - her er du nær alt.

Opp til 1400: - per bestillingen


Hotell Osejava****, Makarska

Moderne innredet med fantastisk utsikt

Hotell Osejava er et moderne og luksuriøst hotell med den beste plasseringen ved enden av strandpromenaden i Makarska. I hotellet er det mange selskapsområder, to restauranter, bar og en solterrasse med utebasseng.

Opp til 650,- per voksen.


Hotell Pastura****, Brac

Hotell Pastura, Brac

Utmerket beliggenhet rett ved havet

Pastura er et moderne hotell som ligger ved havet i Postira. Den fantastiske utsikten over havet, den rolige atmosfæren og de vakre omgivelsene gjør at dette koselige hotellet har mange stamgjester som kommer tilbake år etter år.

Opp til 600,- per voksen.


Leiligheter Pastura****, Brac

Lägenheter Pastura, Brac

Fantastisk utsikt

Leilighetene Pastura har den beste beliggenheten man kan ønske seg. Den fantastiske utsikten over havet og fastlandet samt den rolige atmosferen gjør at man virkelig kan nyte ferien. Leilighetene er et sidebygg til hotellet Pastura.

Opp til 1500,- per bestilling


Leiligheter Mendula****, Brac

Lägenheter Mendula, Brac

Moderne populære leiligheter

Nybygde leiligheter Mendula er siste tilskuddet blant våre bosteder på stedet Postira. Disse elegante og moderne to- og treromsleilighetene ligger kun 50 m fra havet og Hotell Pastura. Alle fasiliteter som pool, gym, massasje kan benyttes på det hotellet som ligger inntil.

Opp til 1200,- per bestilling


Leilighetshotell Milenij****, Baska Voda

Lägenhetshotell Milenij, Baska Voda

Prisgunstig og nær stranden

Svært populært og prisgunstig leilighetshotell med vakker plassering ved strandpromenaden i Baska Voda. Nyt en fantastisk utsikt over øyene Hvar og Brac.

Frokost & middag er inkludert i prisen, verdi 1540,- per person! (utvalgte perioder)


Villa Verica***, Baska Voda

Villa Verica, Baska Voda

Nær stranden

Svært populær villa med perfekt beliggenhet direkte på strandpromenaden i Baska Voda. Alle fasiliteter kan brukes på Leilighetshotellet Milenij som ligger rett inntil.

Frokost & middag er inkludert i prisen, verdi 1540,- per person! (utvalgte perioder)


Hotell Olympia****, Vodice

Hotell Olympia, Vodice

Moderne design rett ved sjøen

Det beste hotellet i Vodice – moderne og friskt med det best tenkelige beliggenheten ved havet. Allerede i resepsjonen overrumples man av den tiltrekkende designen og av smakfull innredning i både rom og i felleslokalene. Her bor man i gangavstand til Vodices sentrum med butikker, restauranter og kafeer.

Middag er inkludert i prisen, verdi 1000,- per person. + Bestill tidlig rabatt på 800: - per person.

I tillegg tilbyr hotellet Seniorrabatter opptil 500: - per person.


Hotell Olympia Sky****, Vodice

Hotell Olympia, Vodice

Nybygd og eksklusivt

Hotell Olympia Sky er et nybygd og eksklusivt hotell med den best tenkelige beliggenheten i Vodice. Den båtformede bygningen med sin moderne arkitektur danner et spennende innslag i den koselige havnebyen

Middag er inkludert i prisen, verdi 1000,- per person. + Bestill tidlig rabatt på 1100: - per person.

I tillegg tilbyr hotellet Seniorrabatter opptil 750: - per person.


Hotell Ilirija****, Biograd Na Moru

Fantastisk beliggenhet rett ved havet

Hotell Ilirija i Biograd na Moru er et hotell med en fantastisk beliggenhet rett ved havet og byens vakre havnepromenade. Biograd na Moru er en livlig havneby og et perfekt startpunkt både for avkobling og eventyr. 

Opp til 950:- per person.


Hotell Jure****, Amadria Park

Nyrenovert og elegant

Det nyrenoverte Hotell Jure er et påkostet og elegant hotell med lyst og innbydende interiør. Her finnes massevis av varierende aktiviteter og severdigheter for alle aldre. Mellom hotellet og den 300 meter lange sandstranden ved havet ligger hotellets eget bassengområde.

Opp til 1000,- per voksen.


Hotell Jakov****, Amadria Park

Nyåpnet i 2018

Hotell Jakov i Amadria Park er et nyrenovert hotell i verdensklasse. Hotellet er utformet for å appellere til et bredt publikum. I planlegging av hotellet har man tatt hensyn til behovene til aktive familier som trenger godt med boltreplass. 

Opp til 1000,- per voksen.


Hotell Ivan****, Amadria Park

Moderne innredning

Sentralt plassert i Amadria Park ligger nyrenoverte Hotel Ivan. Allerede ved inngangen blir man slått av de store, åpne flatene som med moderne innredning. Som gjest på Hotell Ivan har man tilgang til bassenger og treningsanlegg på Spa & Wellness.

Opp til 1000,- per voksen.


Barnhotell Andrija****, Amadria Park

Perfekt for barnefamilier.

Hotell Andrija er et nyrenovert temahotell utformet med spesielt hensyn til barnefamilier. Her finnes det mye som gjør barneferien ekstra bekvem. Området har et bredt tilbud med aktiviteter og underholdning for hele familien.

Opp til 1000,- per voksen.


Hotell Amor****, Supetar

Mest eksklusive hotellene i Supetar

Hotell Amor er et av de mest eksklusive hotellene på stedet Supetar. Trekk inn duftene av lavendel når du tar en promenade ned til havet gjennom hagen beskyttet av skyggen fra oliventrær, høye palmer og pinjetrær.

Opp til 750:- per person


Leiligheter Marija****, Postira

Lägenheter Marija, Postira

Prisgunstig og nær stranden

Opplev en skjønn feriefølelse i et rolig miljø. Fine toromsleiligheter som ligger 30 meter fra Hotell Pastura. Alle fasiliteter som basseng, treningsstudio, massasje kan nytes på det nærliggende hotellet. I nærheten finnes det dessuten trivelige turstier.

Opp til 1000,- per bestilling


Hotell Radisson Blu****, Split

Det luksuriøse Hotell Radisson Blu med egen privat strand ligger ca. 3 km utenfor sentrum. Hotellets eksklusive spa og wellnessenter et av de største byen Split har å tilby.

Opp til 1400,- per bestilling