Hoteller og leiligheter med bestill tidlig-rabatt!

Nå kan du bestille sommerreisen til Kroatia 2018! Fordelen med å bestille tidlig er at da har man best mulighet til å få ferien sin akkurat slik man vil ha den, fordi flere av de mest populære hoteller og leilighetene blir raskt fullbooket.

Her har vi samlet et utvalg hoteller og leiligheter der vi har sjenerøse rabatter for deg som bestiller tidlig. For å finne aktuell pris og rabatt klikker du ganske enkelt på hoteller og velger dato for avreise!


Hotell Milenij****, Makarska

Hotell Milenij, Makarska

Autentisk og moderne

Et nytt og smakfullt innredet hotell med moderne design som ligger ved den vakre strandpromenaden. Hotellets restaurant tilbyr internasjonale og innenlandske mat-retter som man kan nyte på den deilige terrassen med utsikt mot havet.

Frokost & middag er inkludert i prisen, verdi 1400,- per person!


Hotell Dalmacija***, Makarska

Kroatien 2016 Hotell Dalmacija

Nær stranden

Med sin hye standard er Hotell Dalmacija et av de bedre trestjerners hotellene i området og den fantastiske beliggenheten ved strandpromenaden i Makarska gjør det ekstra populært.

Opp til 300,- per voksen.


Hotell Meteor****, Makarska

Hotell Meteor, Makarska

Prisgunstig og nær stranden

Meteor er et av de største hotellene i Makarska og er kjent for sin høye standard og stilfulle innredning. Her finner du trivelige selskapsområder, to restauranter, bar, taverna og kasino.

Opp til 350,- per voksen.


Hotell Pastura****, Brac

Hotell Pastura, Brac

Utmerket beliggenhet rett ved havet

Pastura er et moderne hotell som ligger ved havet i Postira. Den fantastiske utsikten over havet, den rolige atmosfæren og de vakre omgivelsene gjør at dette koselige hotellet har mange stamgjester som kommer tilbake år etter år.

Opp til 350,- per voksen.


Leiligheter Pastura****, Brac

Lägenheter Pastura, Brac

Fantastisk utsikt

Leilighetene Pastura har den beste beliggenheten man kan ønske seg. Den fantastiske utsikten over havet og fastlandet samt den rolige atmosferen gjør at man virkelig kan nyte ferien. Leilighetene er et sidebygg til hotellet Pastura.

Opp til 1000,- per leilighet.


Leiligheter Mendula****, Brac

Lägenheter Mendula, Brac

Moderne populære leiligheter

Nybygde leiligheter Mendula er siste tilskuddet blant våre bosteder på stedet Postira. Disse elegante og moderne to- og treromsleilighetene ligger kun 50 m fra havet og Hotell Pastura. Alle fasiliteter som pool, gym, massasje kan benyttes på det hotellet som ligger inntil.

Opp til 800,- per leilighet.


Hotell Alga****, Tucepi

Hotell Alga, Tucepi

Underholdning for hele familien

Hotell Alga ligger perfekt til ved den lange stranden og strandpromenaden på stedet Tucepi på Makarska-rivieraen. Hotellet har en klassisk og smakfull innretning og et herlig bassengområde med flere bassenger, barnebassenger og jacuzzi.

Opp til 550,- per voksen.


Leilighetshotell Milenij****, Baska Voda

Lägenhetshotell Milenij, Baska Voda

Prisgunstig og nær stranden

Svært populært og prisgunstig leilighetshotell med vakker plassering ved strandpromenaden i Baska Voda. Nyt en fantastisk utsikt over øyene Hvar og Brac.

Frokost & middag er inkludert i prisen, verdi 1400,- per person! (utvalgte perioder)


Villa Verica***, Baska Voda

Villa Verica, Baska Voda

Nær stranden

Svært populær villa med perfekt beliggenhet direkte på strandpromenaden i Baska Voda. Alle fasiliteter kan brukes på Leilighetshotellet Milenij som ligger rett inntil.

Frokost & middag er inkludert i prisen, verdi 1400,- per person! (utvalgte perioder)


Hotell Bonaca***, All Inclusive, Bol

Hotell Bonaca, All Inclusive, Bol

All Inclusive

Hotell Bonaca er et trivelig, familievennlig, all inklusive-hotell som består av flere bygninger. Det ligger i pittoreske omgivelser mellom duftende middelhavssteder og vakker pinjeskog. Her finnes et stort, innbydende bassengområde med separat barnebasseng, gratis solstoler og parasoller samt snackbar.

Opp til 600,- voksen.


Hotell Olympia****, Vodice

Hotell Olympia, Vodice

Moderne design rett ved sjøen

Det beste hotellet i Vodice – moderne og friskt med det best tenkelige beliggenheten ved havet. Allerede i resepsjonen overrumples man av den tiltrekkende designen og av smakfull innredning i både rom og i felleslokalene. Her bor man i gangavstand til Vodices sentrum med butikker, restauranter og kafeer.

Opp til 650,- voksen.


Leiligheter Marija****, Postira

Lägenheter Marija, Postira

Prisgunstig og nær stranden

Opplev en skjønn feriefølelse i et rolig miljø. Fine toromsleiligheter som ligger 30 meter fra Hotell Pastura. Alle fasiliteter som basseng, treningsstudio, massasje kan nytes på det nærliggende hotellet. I nærheten finnes det dessuten trivelige turstier.

Opp til 850,- per leilighet.


Hotell Vrilo****, Postira

Hotell Vrilo, Postira

Autentisk og nær stranden

Hotell Vrilo er et sjarmerende butikkhotell sentralt plassert i Postiras marina og ligger kun 30 m fra stranden. Den vakre kombinasjonen av perfekt plassering med avkoblende atmosfære gjør dette hotellet til en opplagt favoritt. Her får du virkelig oppleve en personlig service fra det glade personalet.

Opp til 450,- per voksen.


Hotell Amor****, Supetar

Hotell Amor, Supetar

Fredelig miljø og nær stranden

Hotell Amor er et av de mest eksklusive hotellene på stedet Supetar. Trekk inn duftene av lavendel når du tar en promenade ned til havet gjennom hagen beskyttet av skyggen fra oliventrær, høye palmer og pinjetrær - dette er en total avslapning i en rolig atmosfære.

Opp til 400,- per voksen.


Hotell Park****, Makarska

Kroatia 2017 Hotell Park

Pool og nær stranden

Lekkert designhotell som ligger på stranden og sentralt i Makarska.

Opp til 300,- per voksen.
 


Matilde Beach Resort***, Vodice

Kroatia 2017 Matilde Beach Resort i Vodice

Utendørs svømmebasseng og nær stranden

Matilde Beach Resort ligger kun 30 m fra Vodices lange og attraktive strand og kun en kort promenade fra sentrum.

Opp til 800,- per leilighet.


Hotell Horizont****, Baska Voda

Hotell Horizont i Baska Voda

Perfekt beliggenhet ved stranden og et eget bassengområde

Komfortabelt hotell i Makarska rivieraens kanskje mest populære badested.

Opp til 700,- per person.