Hotell Pinija - Zadar (Hotellstandard: 4 stjerner)

hotell-zadar-pinija-00
hotell-zadar-pinija-002
hotell-zadar-pinija-004
hotell-zadar-pinija-005
hotell-zadar-pinija-006
hotell-zadar-pinija-007
hotell-zadar-pinija-008
hotell-zadar-pinija-009
hotell-zadar-pinija-010
hotell-zadar-pinija-011
hotell-zadar-pinija-012
hotell-zadar-pinija-013
hotell-zadar-pinija-014
hotell-zadar-pinija-016
hotell-zadar-pinija-017
hotell-zadar-pinija-018
hotell-zadar-pinija-019
hotell-zadar-pinija-021
hotell-zadar-pinija-022
hotell-zadar-pinija-023
hotell-zadar-pinija-025
hotell-zadar-pinija-027
hotell-zadar-pinija-028
hotell-zadar-pinija-029
hotell-zadar-pinija-031

Hotell Pinija ligger på en grønnkledd halvøy ca. 9,5 km nord for Zadar. Den gamle fiskerbyen er et rolig sted som oppmuntrer til avkobling og rekreasjon. Hotellet har en adskilt beliggenhet på en av de to halvøyene som rammer inn stedet og midt blant pinjetrærne, som også har gitt hotellet navn. Ved det krystallklare havet og den herlige rullesteinstranden er det lett å koble bort hverdagen. Velduftende furuer gir naturlig skygge hele dagen, og takket være nærheten til hotellet kan man glede seg over lange dager med sol og bading uten å sakne verken noe å bite i eller forfriskninger. Langs stranden finnes pizzeria, konoba og svalende dusjer.

Et promenadestrøk følger havet inn til det hyggelige stedet, der det er mange trivelige restauranter og uteserveringer. Rundt omkring finner man vingårder, olivenlunder og typiske middelhavsvekster som rammer inn de karakteristiske steinhusene. Fra strandkanten og marinaen kan man se ut på den kroatiske skjærgården, øyenes myke silhuetter danner en vakker kontrast mot det turkise havet.

Et stykke nordover ligger badestedet Zaton, og til den historiske byen Nin med dens gamle bykjerne og håndverksbaserte saltproduksjon er det kun 5 km. Storbyen Zadar garanterer et stort tilbud av både severdigheter og spennende aktiviteter for den som vil kombinere avkobling med nye opplevelser.

Romtyper
Premium dobbeltrom for 2-3 personer med balkong.
Premium dobbeltrom for 2-4 personer med balkong mot havutsikt.

Rom
Friske og moderne innredede dobbeltrom (22 m²) for 2-3 personer.
Rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en sovesofa for en person. Havutsikt mot tillegg.
 
Premium dobbeltrom (27-29 m²) for 2 voksne og 2 barn, består av et rom med en dobbeltseng og en sovesofa for 2 barn opp til 12 år. Denne romtypen kan bare bestilles for totalt 4 personer (2 voksne + 2 barn).

Alle rommene har luftkondisjonering og gratis Wi-Fi, safe, LCD-TV med satellittkanaler, kjøleskap samt telefon. Baderom med dusj, wc og hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand og oppbygde badeplatåer samt innendørs- og utendørsbasseng. Innendørsbassenget er oppvarmet, barnebassenget med ferskvann. Solstoler på hotellets bassengområdet er med i prisen.

Wellness
‐ Finsk badstue
‐ Dampbadstue
‐ Liten gym
‐ Skjønnhetsbehandlinger
‐ Massasje
‐ Manikyr/Pedikyr
- Relaxavdeling
- Boblebasseng

Måltider
Frokost inngår.
Halvpensjon (frokost + middag) 490,- per person for hele uken.
Full pensjon (frokost + lunsj + middag) 890,- per person for hele uken.
Hotellets store terrasserestaurant serverer internasjonal mat med ferske råvarer. Frokost, lunsj og middags -buffé har et bredt og variert utvalg av varme og kalde retter med tilbehør og fersk frukt.

Annet
Bygd 1970, renovert 2001, 2008 og 2015. 300 rom, fordelt på 3 fløyer. 6 handikaptilpassede rom. 24-timersresepsjon. Buss til Zadar tar cirka 20 min. Aperitifbar, cocktailbar, strandbar og cafébar (utvalget varierer i løpet av sesongen). Solstoler kan leies på stranden. Adgang til gymmen inngår i prisen. Minibar på forespørsel. Noen fasiliteter mot avgift. Opprydding 7 dager/uke.

Fakta og fasiliteter

Bad 0 m
Lokalt sentrum 500 m
Sentrum 9,5 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 450 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Service på reisemålet

I Petrčane har vi ikke eget personal, men vi representeres av våre lokale, engelsktalende samarbeidspartnere som gjerne hjelper til om du behøver informasjon eller gode råd. Kontakt gjerne din utleier, resepsjonist, din lokale representant eller turistinformasjonen.

Om Zadar

Vakre og romantiske Zadar tilbyr flotte restauranter, spennende historia, avslapping og ikke minst sol og bad! I Zadar er nytt og gammelt samlet for å gi besøkende en variert ferie og mange forskjellige opplevelser i det moderne Kroatia. Les mer om Zadar.

zadar

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer