Hotell Miramare - Vodice (Hotellstandard: 4 stjerner)

hotell-miramare-vodice-00
hotell-miramare-vodice-001
hotell-miramare-vodice-002
hotell-miramare-vodice-003
hotell-miramare-vodice-004
hotell-miramare-vodice-006
hotell-miramare-vodice-008
hotell-miramare-vodice-009
hotell-miramare-vodice-010
hotell-miramare-vodice-011
hotell-miramare-vodice-012
hotell-miramare-vodice-014
hotell-miramare-vodice-015
hotell-miramare-vodice-016
hotell-miramare-vodice-017
hotell-miramare-vodice-018
hotell-miramare-vodice-019
hotell-miramare-vodice-020
hotell-miramare-vodice-021
hotell-miramare-vodice-0224
hotell-miramare-vodice-022b
hotell-miramare-vodice-022c.jpg
hotell-miramare-vodice-023
hotell-miramare-vodice-024
hotell-miramare-vodice-024b
hotell-miramare-vodice-025
hotell-miramare-vodice-080
hotell-miramare-vodice-081
hotell-miramare-vodice-082
hotell-miramare-vodice-084

Nær stranden med utmerket service. 

Hotellet Miramare er et elegant og luksuriøst hotell med trivelig, personlig atmosfære, der arkitekturen er en blanding av det moderne og det tradisjonelle kroatiske stil. Direkte tilknytning til hotellets hyggelige bassengområde, med sin innbydende basseng, vil du finne stranden og strandpromenaden. Legg til tiltalende gjestfrihet og et servicenivå som ligger langt over det man finner på mange velrenommerte hotell! Her kan du virkelig slappe av og nyte den høye hotellstandarden. Det er gangavstand til marinaen og sentrum av Vodice med stort utvalg av restauranter, kafeer, butikker.

Rom
Smakfullt utstyrte dobbeltrom for 2 personer med balkong med mulighet for 1 ekstraseng, utsikt mot havet mot tillegg. Rommene er luftkondisjonerte og har satellitt-TV, Wi-Fi, telefon, minibar, safe, baderum med dusj og wc, hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand og hotellets bassengområde med gratis solsenger og parasoller.

Måltider
Frokostbuffé inngår, halvpensjon mot tillegg.

Annet
Bygd 2011, totalt 62 rom. Resepsjon, restaurant, bar og basseng, vaskeservice for hotellets gjester. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i lobbyen og på rommet. Rengjøring 7 ganger i uken. Bar- og folkelivet kan tidvis være forstyrrende (i høysesongen).

 

Fakta og fasiliteter

Bad 20 m
Sentrum 450 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant Ja

Om Vodice

Vodice er et populært reisemål, ca. én times kjøring nord for Split og en av de største turistdestinasjonene langs Adriaterhavet. En begivenhetsrik by som er blitt ansett som ett av de 10 beste reisemålene i Kroatia. Vodice er kjent som en av de mest restauranttette stedene. Her er det mange restauranter, butikker og kafeer især ved den gamle havnen og langs de smale gatene opp mot det gamle forsvarstårnet. Les mer om Vodice.

Service på reisemåletI Vodice har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Miramare er et supert hotel med et ennå meir supert personal"

"Hotell Mirimare Hotellet gav et svært positivt inntrykk, god mat og god service."

"Vi vil nok vurdere hotell Miramare på nytt, selv om vi ikke bruker å vende tilbake til samme sted. Rolig, renslig, personlig - vi gir den honnør vi kan til sjefen på hotellet og til staben hans: Det har vært en utsøkt glede å få lov å bo her."

"Frokosten er ikke i forhold til at det er fire stjernes hotell, og til den prisen vi betalte for reisen. Resten ved bostedet var veldig bra."