Hotell Valamar President - Dubrovnik (Hotellstandard: 5 stjerner)

valamar-president-dubrovnik-00
valamar-president-dubrovnik-001
valamar-president-dubrovnik-002
valamar-president-dubrovnik-003
valamar-president-dubrovnik-004
valamar-president-dubrovnik-005
valamar-president-dubrovnik-006
valamar-president-dubrovnik-007
valamar-president-dubrovnik-008
valamar-president-dubrovnik-009
valamar-president-dubrovnik-010
valamar-president-dubrovnik-011
valamar-president-dubrovnik-012
valamar-president-dubrovnik-013
valamar-president-dubrovnik-014
valamar-president-dubrovnik-015
valamar-president-dubrovnik-016
valamar-president-dubrovnik-017
valamar-president-dubrovnik-018
valamar-president-dubrovnik-019
valamar-president-dubrovnik-020
valamar-president-dubrovnik-021
valamar-president-dubrovnik-022
valamar-president-dubrovnik-023
valamar-president-dubrovnik-024
valamar-president-dubrovnik-025

Dette utsøkte femstjernershotellet har gjennomgått en omfattende ansiktsløftning for å gi deg den ultimate ferien i Dubrovnik. Med en unik plassering ved stranden på spissen av den grønne halvøya Babin Kuk - kun noen minutter med buss fra historiens vingeslag i Gamlebyen, smelter hotellet fint inn i de grønne omgivelsene og byr på en fantastisk utsikt over det krystallklare havet. Den prisbelønte frokostbufféten er noe utenom det vanlige, og middagen nytes i bufféten - eller i á la carte-restauranten som befinner seg nede ved stranden med menyer som har det beste fra det kroatiske og internasjonale kjøkken. I høysesongen bys det på musikkunderholdning hver dag, og det finnes en lekeplass og internasjonal barneklubb for barna. Lange, solfylte dager på den fine stranden kombinert med deilige besøk i spaavdelingen eller i den velutrustede gymmen - her er det noe for alle.

Rom
Romslige og luftkondisjonerte dobbeltrom og superiorrom (ca 30 m²) for for 2-3 personer med balkong/terrass (11-17 m²) med utsikt mot havet. Superior dobbeltrom har større balkong/terrasse.

Alle rom har kjøleanlegg, balkong/terrasse med havutsikt, Wi-Fi, safe, LCD-TV, parkett, minibar, vann- og kaffekoker samt telefon. Baderom med badekar, wc og hårtørker. Hotellet tilbyr en morgenkåpe og tøfler.

Bad
Rullesteinstrand nedenfor hotellet med strandbar. Copacabana-stranden med massevis av vannaktiviteter ligger 300 meter fra hotellet. Hotellet badeterrasse med bassengområde med utendørsbasseng (10 x 28 m), innendørsbasseng (20 x 10 m) samt bassengbar. Solstoler, parasoll samt strandhåndklær er inkludert både på stranden og ved bassenget.

Måltider
Frokostbuffet inngår, halvpensjon mot tillegg.

Annet
8 etasjer, totalt 294 rom. 24-timersresepsjon, romservice (24h), buffet og à la carterestaurant, strandbar, bassengbar, innendørsbasseng, utendørsbasseng, røykefrie rom, suvenirbutikk, kiosk, bagasjeoppbevaring, gym, spa/helsesenter, badstue, massasje, skjønnhetsbehandlinger, vaskeservice, valutaveksling og konferansefasiliteter. 3 heiser. Internetthjørne mot avgift ved resepsjonen. Wi-Fi er gratis i hele hotellet. Bordtennis, kanopadling, sykling, bowling, minigolf. Tennissenter finnes 400 meter fra hotellet. I nærheten av Babin Kuks fornøyelses- og shoppingsenter med et tjuetalls butikker og promenadeavstand til Lapads sentrum, der du finner butikker, pengeautomat, apotek, restauranter og kafeer.

Fakta og fasiliteter

Bad 20 m
Lokalt sentrum 50 m
Gamlebyen 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.