Hotell Valamar Lacroma - Dubrovnik (Hotellstandard: 4 stjerner)

valamar-lacroma-dubrovnik-00
valamar-lacroma-dubrovnik-002
valamar-lacroma-dubrovnik-003
valamar-lacroma-dubrovnik-004
valamar-lacroma-dubrovnik-005
valamar-lacroma-dubrovnik-006
valamar-lacroma-dubrovnik-007
valamar-lacroma-dubrovnik-008
valamar-lacroma-dubrovnik-009
valamar-lacroma-dubrovnik-010
valamar-lacroma-dubrovnik-011
valamar-lacroma-dubrovnik-012
valamar-lacroma-dubrovnik-013
valamar-lacroma-dubrovnik-014
valamar-lacroma-dubrovnik-015
valamar-lacroma-dubrovnik-016
valamar-lacroma-dubrovnik-016a
valamar-lacroma-dubrovnik-017
valamar-lacroma-dubrovnik-018
valamar-lacroma-dubrovnik-019
valamar-lacroma-dubrovnik-020
valamar-lacroma-dubrovnik-021
valamar-lacroma-dubrovnik-022
valamar-lacroma-dubrovnik-023
valamar-lacroma-dubrovnik-024
valamar-lacroma-dubrovnik-025
valamar-lacroma-dubrovnik-026

Et perfekt sted for ekte avslapning. 

Luksuriøse Hotell Valamar Lacroma i Dubrovnik er et mange ganger prisbelønnet hotell (blant annet 2013, 2014 og 2015 World Travel Award) beliggende på en fredelig halvøy som er omgitt av pinjeskoger og fløtehvite rullesteinstrender. På det moderne hotellet finnes en av Dubrovniks beste spa-avdelinger og også et av de største møte- og konferanseanleggene i området. Den førsteklasses gourmetrestauranten har et bredt tilbud av fiske- og skalldyrsretter, men også tradisjonelle, kroatiske matretter som serveres sammen med utvalgte, lokale viner. I nærheten av hotellet er det et bredt tilbud med underholdning og aktiviteter, men for den som bare vil ta det med ro, tilbyr bassengbarens terrasse en vidunderlig utsikt over Elafitiøyene og Adriaterhavet. Et steinkast fra hotellet venter vakre strender med krystallklart vann som er blitt tildelt «Blått Flagg» av Foundation for Environmental Education (FEE), en internasjonal utmerkelse som blir tildelt rene kyster og hav. På kveldstid er det en skikkelig blanding av restauranter og barer i Dubrovniks «Gamleby» med åpningstider som strekker seg langt inn i de små timer.

Romstyper
Dobbeltrom 
Superior dobbeltrom 

Rom
Romslige og moderne utrustede dobbeltrom (25 m²) for 2-3 personer med balkong.
Superior dobbeltrom (25 m²) for 2-3 personer med balkong og delvis havutsikt.

Alle rommene har luftkondisjonering, Wi-Fi, satellitt-TV, safe, minibar, vannkoker, strykejern, strykebrett og telefon. Baderum med dusj eller badekar og wc samt hårtørker. Et større utvalg av hygiene- og toalettartikler på forespørsel. «Pillow choice», velg en pute som passer deg.

Bad
Rullesteinstrand nedenfor hotellet samt hotellets bassengområde med innendørsbasseng (189 m²), utendørsbasseng (380 m²) og barebasseng(26 m²). Solstoler, parasoll samt strandhåndkle er inkludert i prisen. Ca 350 meter fra stranden "Copacabana".

Spa
- Massasje
- 10 behandlingsrom
- Ansikts- og kroppsbehandlinger
- Relaxavdeling
- Fitness
- Svømmebasseng
Noen fasiliteter har ekstra gebyr.

Måltider
Frokost inngår, halvpensjon mot tillegg.

Annet
5 etasjer, totalt 385 rom. Resepsjon. Fornøyelses- shopping- og sportssentra med et tjuetalls butikker i nærheten, restauranter, 3 barer (bl.a. pianobar og vinbar), kiosk, idrettsplass, lekeplass, Kroatias største konferanseanlegg (inntil 1200 personer), 8 heiser, safe, badstue, wellness (938 m²) og gym. Tennissenter ligger 50 meter fra hotellet. Internetthjørne gratis ved resepsjonen. Wi-Fi er gratis i hele hotellet. Grindseng kan bestilles på forespørsel og debiteres på stedet. Romservice 07:00-24:00. Rengjøring 7 dager/uke. Fra hotellet går det lokalbusser med jevne mellomrom til «Gamlebyen» i Dubrovnik. Turen tar omtrent 10 minutter.

Fakta og fasiliteter

Bad 250 m
Lokalt sentrum 100 m
Gamlebyen 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.

Gästernas kommentarer

"Lacroma hotell - er fornøyd med alt her. Totalopplevelsen er upåklagelig. Delikat mat i resturant, og god buffet. Fin kunst. Et stilrent hotell. Rent og pent. Lite minus på service ved bassengbar. Service forøvrig svært god."

"Fantastisk flott hotell. Annbefaler havutsikt og balkong."

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.

Video Hotell Valamar Lacroma

Det kan ta noen sekunder å laste video.