Tirena Sunny Hotel by Valamar - Dubrovnik (Hotellstandard: 3 stjerner)

hotell-tirena-dubrovnik-00
hotell-tirena-dubrovnik-002
hotell-tirena-dubrovnik-003
hotell-tirena-dubrovnik-004
hotell-tirena-dubrovnik-005
hotell-tirena-dubrovnik-006
hotell-tirena-dubrovnik-007
hotell-tirena-dubrovnik-008
hotell-tirena-dubrovnik-009
hotell-tirena-dubrovnik-009a
hotell-tirena-dubrovnik-010
hotell-tirena-dubrovnik-011
hotell-tirena-dubrovnik-012
hotell-tirena-dubrovnik-013
hotell-tirena-dubrovnik-014
hotell-tirena-dubrovnik-015
hotell-tirena-dubrovnik-016
hotell-tirena-dubrovnik-017
hotell-tirena-dubrovnik-018
hotell-tirena-dubrovnik-019
hotell-tirena-dubrovnik-020
hotell-tirena-dubrovnik-021

Fredelig, nær stranden.

Tirena Sunny Hotel er et utmerket hotell omgitt av en vakker middelhavshage, og ligger på en frodig halvøyrett nord for Gamlebyen i Dubrovnik. Takket være en bedårende utsikt over Adriaterhavet og Elafitiøyene er Hotell Tirena et perfekt sted å koble av på - med kun en kort promenade til halvøyas aller beste rullesteinstrender. For den som foretrekker å ligge ved bassenget, finnes hotellets bassengområde - et vakkert og avslappet sted for hele familien. Buffétrestauranten serverer utmerket frokost og middag - kokker i toppklasse lager lokale og internasjonale spesialiteter for åpen scene, og for barna finnes det en spesiell meny. Musikkunderholdning flere ganger i uken og internasjonal barneklubb i høysesongen.

Rom
Lyse og friske dobbeltrom (24 m²) for 2-3 personer med balkong eller terrasse. Dobbeltrommene består av en dobbeltseng og ekstra seng for 1 person.

Superior dobbeltrom for 2-3 personer med balkong og delvis havusikt. Dobbeltrommene består av en dobbeltseng og ekstra seng for 1 person.

Familierom (48 m2) for 4 personer med forbindelsesdør og terrasse eller balkong.
Familierommet består av to dobbeltrom med forbindelsesdør. Hvert rom har en dobbeltseng. Barn under 12 år får barnrabatt i et selskap med 2 voksne. Rommet har to toaletter og to balkonger.

Alle rommene har luftkondisjonering, balkong, Wi-Fi, safe, satellitt-TV, minibar og telefon. Baderom med badekar, wc og hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand og badeterrasse samt stort bassengområde (400 m²) med barnebasseng. Solstoler og parasoller ved bassenget er gratis.

Måltider
Frokostbuffé inngår, halvpensjon mot tillegg.

Annet
4 etasjer, totalt 208 rom. Resepsjon, restaurant, bar, bassengområde med barnebasseng, bassengbar, lekeplass og internasjonal barneklubb (høysesongen). Vegetariske og/eller kalde middager på forespørsel. Lunsjpakke kan fås hvis forespørsel kommer dagen før. Dykkesenter, minigolf og tennis samt spa med sauna, ansiktsbehandlinger og massasje i det nærliggende Hotell Lacroma mot tillegg. Internetthjørne i resepsjonen mot avgift samt gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele hotellet. 2 heiser. I nærheten av Babin Kuks fornøyelses- og shoppingsenter med et tjuetalls butikker og promenadeavstand til Lapads sentrum, der du finner butikker, pengeautomat, apotek, restauranter og kafeer. Grindseng kan bestilles på forespørsel og debiteres på stedet. Rengjøring 7 ganger i uken.

Fakta og fasiliteter

Bad 200 m
Lokalt sentrum 100 m
Gamlebyen 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.