Hotell Dioklecijan - Split (Hotellstandard: 4 stjerner)

hotell split dioklecijan 00

Hotel Dioklecijan er et eksklusivt strandhotell og en avkoblende oase i den gamle byen Split i nærheten av shopping og severdigheter. Både Diocletianus myteomspunnende palass og den elegante strandpromenaden ligger i bekvem promenadeavstand. Se på både bylivet og skjærgården fra hotellets spektakulære takterrasse. Om kvelden formidler lyset fra byen en følelse av å være midt i, men likevel på siden av. La deg synke ned i sofaer og lenestoler i hotellets annenetasje. I den koselige loungen er det et biljardbord og en salong med storskjerm-TV. Om kvelden er lobbyen møtested og fristed, koble av ved varmekaminen med en god bok fra det lille biblioteket, eller les de siste nyhetene i internetthjørnet.

Rom
Påkostede og stilrent innredede rom med naturlige materialer i varme toner.

Dobbeltrom (34 m²) for 2 personer med balkong og king size-seng (180 x 200 cm) eller to enkeltsenger.

Superior dobbeltrom (34 m²) for 2 personer med balkong, havutsikt og king size-seng (180 x 200 cm) eller to enkeltsenger.

Alle rommene har luftkondisjonering og har Wi-Fi, safe, LCD-TV, minibar, telefon og vannkoker. Fullt flislagte baderom med dusj og WC samt hårtørker. Hotellet holder badekåpe og tøfler.

Måltider
I prisen inngår frokostbuffé med et stort utvalg som blant annet består av tilberedte kjøttvarer, egg og brød, men også fruktsalat, croissanter og andre bakverk. I tilknytning til restauranten finnes en grønnkledd terrasse der man kan nyte en kopp kaffe eller te som avslutning på frokosten.

I hotellets egen à la carte-restaurant serveres velkomponerte, dalmatiske og tradisjonelle matretter i et behagelig miljø. Delikatesser fra middelhavsområdet av førsteklasses råvarer for sesongen fyller menyen, og på vinlisten er hele verden representert sammen med nøye utvalgte, kroatiske viner.

Bad
Hotell Dioklecijan er det eneste hotellet i Splits sentrum som har en takterrasse med basseng. Utsikten fra terrassen over byen, havet og den grønne halvøya Marjan er sensasjonell, solnedgangen nesten bedøvende. På soldekket finnes solstoler og en bar der man kan bestille forfriskende drikkevarer. Den populære rullesteinstranden Bačvice ligger kun ca. 15 minutter bort. Der bader du i et krystallklart hav og kobler av med utsikt over skjærgården.

Spa & Wellness
På takterrassen finner du hotellets Spa & Wellness:
- Finsk badstue
- Tyrkisk badstue
- Infrarød badstue
- Massasje
- Jacuzzi

Annet
52 rom fordelt på 7 etasjer. 24-timersresepsjon. Opprydding 7 dager/uke. Noen fasiliteter mot avgift.

• Internetthjørne
• Garasje
• Romservice
• Handikaptilpassede rom (på forespørsel)
• Heis
• Vaskeservice
• Grindseng (på forespørsel)
• Fitnessavdeling

Fakta og fasiliteter

Bad 900 m
Gamlebyen 1,5 km
Sentrum 900 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 0 m
Restaurant Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Dioklecijan tar ca 30 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Split har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.

Om Split

Split eller Spalato som den òg kalles, er Kroatias nest største by og den viktigste byen i Dalmatia. Byen er 1700 år gammel, men anser seg selv som evig ung. Utstillinger, konserter, gatemusikanter, teateroppføringer og ulike begivenheter i parkene er det som gir byen puls og bidrar til å holde byen så ung. I det sentrale Split kommer man seg best rundt til fots da gamlebyen er bilfri. Les mer om Split.