Hotell Plaza - Omis (Hotellstandard: 4 stjerner)

Flott for avslapning og aktiviteter.

Toppmoderne og mange ganger prisbelønnet hotell i Omis, beliggende kun 50 m fra sandstranden Velika Plaza og noen minutters promenade fra Gamlebyen med dens trivelige restauranter. Du kan selvsagt nyte mye god mat på hotellet også. Det finnes både en buffetrestaurant og en á la carte-restaurant som er innredet som et piratskip (Pirate Tavern). Her serveres tradisjonelle, kroatiske retter, og til det serveres lokale og internasjonale viner fra en velfylt vinliste. I hotellets populære kafé finnes alt fra bakverk og is til cocktails og vin. For deg som gjerne vil nyte noe ekstra, finnes en godt utbygd spa-avdeling, og for deg som vil trene, en liten gym med moderne maskiner. Vi anbefaler at man leier jacuzzien på takterrassen og nyter boblebadet til en henførende utsikt. Hotellet passer fortsatt utmerket for voksne som reiser uten barn, men det er allikevel ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Rom
Moderne og bekvemt møblert dobbeltrom for 2 personer med mulighet for 1 ekstraseng. Balkong og havutsikt mot tillegg.

Alle rommene har luftkondisjonering, Wi-Fi, minibar, safe, flat-TV med satellittkanaler, og radio. Baderom med dusj eller badekar, wc, hårtørker og morgenkåper.

Bad
Sandstrand..

Måltider
Frukostbuffét inngår, halv og helpensjon mot tillegg.

Annet
Totalt 90 rom, fordelt på 3 etasjer. Restaurant, buffetrestaurant, kafé. Spa-avdeling mot avgift med blant annet jacuzzi, massasje, tyrkisk bad, sauna, manikyr, pedikyr, ansikts- og kroppsbehandlinger. Gym, romservice, vaskeservice og parkering (mot avgift). De fleste kredittkort aksepteres. Gratis Wi-Fi. Rengjøring 7 ganger i uken.

Et utvalg utmerkelser
2017 - Traveller’s choice award, TripAdvisor

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 50 m
Avstand til sentrum 200 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer
"Svært bra."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Plaza tar ca 50 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Omis har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.

Om Omis

Om Omis

Omis er et lite sted og en havn ved Cetinaelvens munning og ligger ca. 2,5 mil sørøst for Split. På 12- og 1300-tallet var Omis hjemsted for pirater, som brukte sine raske båter – Sagittae – for å angripe handelsskip ved elvemunningen. Da de hadde lyktes med sine angrep, dro de seg raskt tilbake oppover Cetinaelven, dit handelsskipene ikke kunne følge etter.

I dag er Omis et populært turiststed – befolkningen øker tredobbelt i høysesongen. Turismen er hovedinntekten for byen, men også jordbruk og fiske er vanlige inntektskilder. Mange fra Split tiltrekkes av de fine sandstrendene i Omis. Hit kommer også fjellklatrere fra hele Europa for å forsøke å bestige de bratte fjellene. Andre populære aktiviteter er rafting og canyoning (juving).

Gamlebyen er Omis' hovedattraksjon med mange severdigheter. Her ligger også mange av de beste restaurantene med uteserveringer i de trange og koselige alleene. Den lange sandstranden «Velika plaza» ligger i den sentrale delen av Omis, og her er det massevis av vannaktiviteter å være med på. Om sommeren dukker det opp massevis av events som er koblet til piratene – prøv en piratkveld!

 

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
3/7MoldeMolde - Split, Omis, Hotell Plaza, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Populært prisbelønt strandhotell.
9 899,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Omis, Hotell Plaza, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Populært prisbelønt strandhotell.
10 099,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Omis, Hotell Plaza, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Populært prisbelønt strandhotell.
10 499,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Omis, Hotell Plaza, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Populært prisbelønt strandhotell.
10 499,-Bestill