Hotell Park - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

hotell-park-makarska-00
hotell-park-makarska-001
hotell-park-makarska-003
hotell-park-makarska-004
hotell-park-makarska-004a
hotell-park-makarska-005
hotell-park-makarska-006
hotell-park-makarska-007
hotell-park-makarska-008
hotell-park-makarska-009
hotell-park-makarska-010
hotell-park-makarska-011
hotell-park-makarska-012
hotell-park-makarska-013
hotell-park-makarska-014
hotell-park-makarska-015
hotell-park-makarska-016
hotell-park-makarska-017a
hotell-park-makarska-017b
hotell-park-makarska-018
hotell-park-makarska-019
hotell-park-makarska-020
 	hotell-park-makarska-070.jpg
hotell-park-makarska-071.jpg

Luksus og avslapning med fantastisk utsikt.

Lekkert designhotell for vuxne som ligger på stranden og sentralt i Makarska. Hotellet er moderne og smakfullt innredet med naturlige materialer og bekvemme møbler som kommer til å gjøre besøket ditt til en behagelig opplevelse. Her er det et bredt tilbud av tjenester og fasiliteter, blant annet et herlig utendørsbasseng med bar der du kan koble av med en bok i hånden mens du lytter til lyden av bølgene som skyller over strandens runde steiner. Fra hotellets terrasse har du utsikt over det turkise havet og kjenner duften av solvarme pinjetrær som blandes med den friske fjelluften fra Biokovo. Makarska med sine lange, vakre strender er et ideelt badested som har noe for alle, for eksempel hvis du ønsker en begivenhetsrik utflukt eller en avkoblende båttur i skjærgården utenfor. 

Romstyper
Dobbeltrom for 2-3 personer med balkong.
Superior dobbeltrom for 2-3 personer med balkong og havutsikt.
Suite for 2–3 personer med balkong og havsutsikt.

Rom
Smakfullt innredet dobbeltrom (24-28 m²) for 2-3 personer med balkong mot omgivelsene består av et dobbeltseng samt sovesofa for 1 person.
Superior dobbeltrom (30 m²) for 2-3 personer med balkong og havutsikt består av et dobbeltseng samt sovesofa for 1 person.
Suite i etasje for 2–3 personer består av 1 soverom med dobbeltseng (vanlig seng for 2 personer) som ligger i overetasjen. I underetasjen er det et oppholdsrom med sovesofa for 1 person. Ekstrasengrabatt gis for den 3. personen. Suiten har trapper og en åpen planløsning, 2 bad med massasjebadekar, dusj, toalett og baderomsartikler.

Alle rommene er utrustet med balkong, kjøleanlegg, Wi-Fi, safe, satelitt-TV, minibar og telefon. Bad med badekar, dusj, wc, hårføner og badeprodukter.

Bad
Rullesteinstrand samt hotellets innendørs og utendørsbasseng.

Måltider
Frukostbuffét inngår, halvpensjon mot tillegg.

Annet
Bygget 2007, 5 etasjer, totalt 83 rom. Heis, restaurant, bar, røykfrie rom, oppvarmet innen- og utendørsbasseng, turkiskt bad, finsk bastu, spa- og helsesenter, massasje, skjønnhetssalong, fitnessrom, gavebutikk, sykkel- og bilutleie, lunsjpakke, romservice døgnet rundt, konferansesaler og rom som er tilpasset handikappede. Heis. Gratis Wi-Fi, HSIA (High Speed Internet Access) mot tillegg. Parkering mot avgift. Vaskeservice. Valutaveksling. Rengjøring 7 dager i uken. Reception. Hotellet passer fortsatt utmerket for voksne som reiser uten barn, men det er allikevel ingen garanti for at det er helt barnefritt. Se video nedenfor.

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 0 m
Avstand til sentrum 350 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Video Hotell Park

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Beste frokostbuffe vi noengang har opplevd på et hotell. God beliggenhet og fine rom."

"Kjempefint hotell med meget store gode senger, grei frokost buffet med trivelig betjenning. Hotellets Beach Bar var ikke rask, men mange alternativer rett ved siden."

"Ett bra hotell, med god frokost og hyggelige ansatte. Fint utebasseng og bare 30 sec fra stranden."

"Flott hotell og flott service. Jeg vil gjerne bo der igjen."

"Fint stort rom med egen sittegruppe/sofa, godt å slippe å bruke senga som sitteplass."

"Topp beliggenhet. Veldig bra rom og renhold. Ekstra + at man fikk leie håndklær til å ha på stranden. Meget god frokost."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Park tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Servicenivå på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.

 

Avganger & priser

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
3/7MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Park, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Designhotell ved stranden i Makarska.
12 399,-Bestill
10/7MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Park, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Designhotell ved stranden i Makarska.
12 399,-Bestill
17/7MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Park, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Designhotell ved stranden i Makarska.
12 399,-Bestill
26/6MoldeMolde - Split, Makarska, Hotell Park, 1 uke
Boka tidigt-rabatt per rom: 1000,-
Designhotell ved stranden i Makarska.
12 599,-Bestill