Hotell Marco Polo - Gradac (Hotellstandard: 4 stjerner)

hotell-marco-polo-gradac-001a
hotell-marco-polo-gradac-006
hotell-marco-polo-gradac-009
hotell-marco-polo-gradac-010
hotell-marco-polo-gradac-013a
hotell-marco-polo-gradac-014
hotell-marco-polo-gradac-015.jpg
hotell-marco-polo-gradac-021
hotell-marco-polo-gradac-022
hotell-marco-polo-gradac-023
hotell-marco-polo-gradac-023b
hotell-marco-polo-gradac-023c
hotell-marco-polo-gradac-024
hotell-marco-polo-gradac-025
hotell-marco-polo-gradac-026
hotell-marco-polo-gradac-027
hotell-marco-polo-gradac-027a
hotell-marco-polo-gradac-029
hotell-marco-polo-gradac-029a.jpg
hotell-marco-polo-gradac-030
hotell-marco-polo-gradac-032
hotell-marco-polo-gradac-033
hotell-marco-polo-gradac-034
hotell-marco-polo-gradac-037

Prisbelønt boutiquehotell med utmerket service. 

I den gamle fiskerbyen Gradac ligger det sjarmerende boutiquehotellet Marco Polo. Det familieeide strandhotellet har både sjel og en varm atmosfære. Den svensktalende eieren vil at hotellet skal formidle en følelse av å være «hjemme om enn borte» og vet nøyaktig hvordan man skaper en bekvem og minnerik reise full av opplevelser. Her får du en personlig velkomst og en service som er tilpasset dine ønsker, noe som gjør at hotellet har mange gjester som kommer igjen. Den personlige touchen har gitt hotellet mange priser og utmerkelser. Hotellet passer like godt til par som til venner som vil ha en stille og rolig ferie uten barn.

Romstyper
Dobbeltrom for 2 vuxna.
Juniorsvit for 2-3 personer.
Familierom Superior for 2-4 personer.

Rom
Smakfullt innredede og lyse rom med naturlige materialer i myke jordfarger. Parkettgulv og tredetaljer sammen med stemningsfull belysning skaper en varm og hjemmetrivelig følelse.

Gemyttlige og friske dobbeltrom (16 m²) for 2 voksne.

Juniorsuite (30 m²) for 2-3 voksne med balkong (4-5 m²) og havutsikt består av en dobbeltseng (B:180 cm) samt sovesofa for 1 voksen.

Familierom Superior for 2-4 personer med balkong. Familierom Superior består av to tilgrensende rom ( total 37 m² ) og har to små balkonger (2 m² hver), et baderom og to innganger, og tre senger og en sovesofa. Rommet er egnet for familier med opp til 4 personer eller 2-3 voksne som ønsker å ha separate soverom. Ekstrasengsrabatt gis for den 3 og 4 person.

Alle rom er luftkondisjonerte og har Wi-Fi, satellitt-TV, minibar, safe, telefon, baderom med dusj eller badekar og wc samt hårtørker. Familierom Superior har også en vannkoker.

Bad
Rullesteinstrand med oppvarmet (26 °C) utendørsbasseng (8 x 3,5 m) med massasjemunnstykker. I tilknytningen til bassenget finnes det også en jacuzzi og badstue.

Rett utenfor hotellet ligger stranden og det krystallklare havet. I Gradac finnes flere fine strender som strekker seg langt utenfor stedet. Langs strendene løper lange promenadestrekninger langs kysten med utsikt over halvøya Peljesac og øya Hvar.

Ved stranden, bassenget og på takterrassen finnes solstoler som hotellets gjester kan bruke uten at det koster noe.

Måltider
Frokostbuffé inngår i prisen.

Hotellrestauranten preges av genuin dalmatisk kokkekunst med påvirkning fra det asiatiske og skandinaviske kjøkkenet og er av TripAdvisor blitt tildelt «Certificate of Excellence». I matlagingen brukes mange lokalproduserte og også økologiske råvarer. Maten nytes på en hyggelig terrasse med utsikt over Adriaterhavet, av og til i selskap med levende musikk.

I visse perioder arrangeres det temakvelder med forskjellige, gastronomiske opplevelser som for eksempel ost- og vinprøving. I restauranten finnes et nøye utvalgt sortiment av både kroatiske og internasjonale kvalitetsviner.

Aktiviteter
Som gjest på hotellet kan du delta i et utmerket utfluktsprogram som består av mange ulike aktiviteter som for eksempel vandringer og promenader, fisketurer, besøk på vingårder, fjellklatring, kite-surfing, windsurfing, sykkelturer og masse mer. Hotellet har egen utfluktsbåt og bistår gjerne med å sørge for personlig utformede programmer som passer akkurat til dine ønsker.

Annet

• Røykfritt hotell
• Romservice
• Bar
• Massasje
• Opprydding 7 dager/uke
• Vekslekontor
• Bagasjeoppbevaring
• Sykkel- og bilutleie
• Et lite bibliotek
• Stor og velutrustet gymnastikksal
• Gratis Wi-Fi
• Konferanserom (inntil 10 deltakere)
• Vaskeservice

 

Totalt 14 rom og 11 suiter. Hotellets eier er kontaktperson for Kroatienspecialistens reisende i Gradac. Reisende med transfer som lander etter kl. 21.30, får ved ankomsten et mellommåltid (kanapeer, smørbrød, salat eller lignende samt et glass øl, vin, leskedrikk eller juice). Vannsportsaktiviteter finnes i nærheten av hotellet. Noen fasiliteter mot avgift. Transfer fra Split flyplass til Gradac ca. 2,5 timer. Hotellet har som ambisjon å bli et voksenhotell, derfor bookes barn kun på forespørsel.

Et utvalg utmerkelser
2015 - Traveller’s choice award, TripAdvisor
2014 - Top 10 Best Hotels, Thomas Cook Group
2013 - HolidayCheck Selection
2008 - Kroatias beste boutiquehotell, Det kroatiske turistrådet

 

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 0 m
Avstand til sentrum 100 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 20 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Personalet hadde en veldig imøtekommende innstilling. Hotell med særpreg, hjemmekoselig."

"Marco Polo er et fantastisk hotell. En vennlighet, profesjonalitet, kunnskap og kundefokus som jeg ikke har vært borti tidligere. Dette er noe andre burde lære av."

"Svaert bra god sørvic veldig rene fine rom hyggelig personale. Hotellet trenger stjerne 5, skal tilbake neste år!"

"Vennlig betjening. Godt renhold. God mat."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Marco Polo tar ca 2 timer 10 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemåletI Gradac er det eieren på Hotel Marco Polo som er kontaktperson for våre reisende og som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.

Om Gradac

Gradac er det sørligste turiststedet på Makarskas riviera, 40 km fra byen Makarska, kjent for sin kunsthistoriske arv fra bronse- og tidlig jernalder. Gradac har blått hav med enestående rullesteinstrand og gamle byer med landlig, dalmatisk arkitektur under Biokovos fjellsider. Promenadeområde og sykkelstier knytter sammen ulike plasser og tilbyr en imponerende utsikt over havet midt imot. Det tradisjonelle jordbruket byr på kvalitetsråvarer, noe man merker i byens ulike restauranter. Gradac er ikke bare et lite ferieparadis, men et mangfoldig turiststed med aktiviteter og sportsbegivenheter for hele familien om sommeren. Les mer om Makarskas riviera.