Hotell Mihaljevic - Makarska (Hotellstandard: 3 stjerner)

hotell-mihaljevic-makarska-00
hotell-mihaljevic-makarska-002
hotell-mihaljevic-makarska-003
hotell-mihaljevic-makarska-004
hotell-mihaljevic-makarska-005
hotell-mihaljevic-makarska-006
hotell-mihaljevic-makarska-009
hotell-mihaljevic-makarska-017
hotell-mihaljevic-makarska-018
hotell-mihaljevic-makarska-023

Lite, sentralt, perfekt for par.

Et familiært og enkelt hotell som ligger midt i Gamlebyen blant smale alleer – i nærheten av det meste i Makarska. Det gamle huset har aner fra 1600-tallet og drives i dag av en hyggelig vertsfamilie. Slapp av med en bok på hotellets solterrasse med utsikt over fjellkjeden Biokovo og Adriaterhavet. Her er det deilig å sitte om kvelden og drikke et glass vin, eller så tar man en kort spasertur til en populær vinbar i nærheten. En av stedets beste "konobor", Kalalarga og Gastro Diva, ligger også i nærheten. Der kan man få en genuin middelhavsmiddag fra en stadig skiftene meny til en virkelig god pris. Bare en kort promenade borte ligger Makarskas populære strandpromenade, den livlige småbåtshavnen og flere av Makarskas strender.

Rom
Enkelt dekorerte dobbeltrom av varierende størrelse for 2-3 personer. Alle rom har luftkondisjonering, Wi-Fi, satellitt-TV, telefon, lite kjøleskap, safe, baderom med dusj, wc og hårtørker. 

Bad
Rullesteinsstrand.

Måltider
Frokostbuffét inngår.

Annet
Fordelt på tre etasjer totalt. Vertsfamilien snakker tysk og litt engelsk. Gratis Wi-Fi. Rengjøring 7ggr / uke. I høysesongen kan støy fra et diskotek i nærheten oppfattes som forstyrrende.

Fakta og fasiliteter

Bad 200 m
Sentrum 0 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant 30 m
Bar 30 m

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. Kroatiaspesialistens kontor finner du på Hotell Dalmacija.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Sentralt i gamlebyen med kort avstand til restauranger, badestrender m.m Godt renhold med ok service."

"Rent og hyggelig betkjening. Frokosten okay, men ingen høydare."

"Hotell Mihaljevic, koselig og midt i gamlebyen - i nærheten av alt! Veldig trivelig og personlig møte med vertene. Sengene var likevel litt harde for min smak!”

"Hyggelig nok vertskap. Blide og forekommende. Rommet var rent og hadde dagl. bra renhold. Men rommet var lite uten plass til å sitte andre steder enn på sengen. En liten balkong hjalp, men den hadde ingen utsikt.”

"Lite men trivelig hotell, passe stort for oss to. Eierne var veldig hyggelige og imøtekommende. Vi følte oss velkommen og de ga god service. Avreisedagen stod en av dem i hoveddøra og vinket til oss, helt til hun ikke kunne se oss lenger. Dette satte vi stor pris på og vi glemmer det ikke.”

"Hotellet var helt ok, sentralt med ok frokost, rom og veldig trivelig de som drev det.”

"Det som trekker litt ned, er at det er lite plass for å sitte ned. Måtte bare legge oss på senga. Ellers var lokalitetene fine og velholdte. Personalet var helt topp, visste ikke det beste de kunne gjøre for oss.”

"Savner balkong og frokosten var veldig kort fra 08.00 til 09.00 ellers var alt greit.”

"Mihaljevic pansion hadde en hjemmekoselig bevertning i rolige omgivelser i en sjarmerende småby. Eneste negative var at sengene var harde å ligge på. Ellers synest jeg folket ilandet virket kjekke, ikke påtrengende, fin trafikkultur. Anbefales.”
 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde.

 

Les mer om Makarskas rivieran