Hotell Elaphusa - Bol (Hotellstandard: 4 stjerner)

Hotell Elaphusa
Hotell Elaphusa er et eksklusivt hotell med populær beliggenhet inntil den fine strandpromenaden som byr på frodig, grønn natur. Til stedet Bol og den berømte stranden Zlatni Rat er det kun en kort spasertur. Her er det et stort bassengområde med separat barnebasseng, bassengbar, solstoler og parasoller. Hotellet har en fantastisk spa og et velutstyrt treningsstudio samt et tennissenter med flere grusbaner og bowlingbaner. Her kan du med fordel tilbringe mange vakre dager ved bassengkanten eller være aktiv med alle fasiliteter som tilbys.

Romstyper
Dobbeltrom for 2 personer.
Superior dobbeltrom for 2-3 personer

Rommene:
Elegante lyse dobbeltrom for 2 personer med balkong og delvis havutsikt. Superior dobbeltrom for 2-3 personer, balkong med delvis havutsikt. Superiorrommene består av en dobbeltseng samt sovesofa for ett barn opp til 14 år. Alle rommene er luftkondisjonerte og har satellitt-TV, minibar, safe, telefon,  baderom med dusj og WC samt hårtørker. Gratis Wi-Fi på rommene.

Bad:
Rullesteinstrand samt hotellets store bassengområde.

Måltider:
Frokostbuffé. Halvpensjon kan kjøpes som tillegg.

Annet:
Totalt 306 rom fordelt på 4 etasjer. Innendørs- og utendørsbasseng, barnebasseng og lekeplass, wellnessenter, Spa/helsesenter, fitnessenter med gym, restaurant, bar, strandbar, sykkelutleie, dykkesenter, vindsurfing, bowling, tennis, bordtennis og konferansesal. Suvenir- og presangbutikk. Nattklubb. Parkering. Bilutleie. Internettkafé er tilgjengelig i lobbyen samt gratis Wi-Fi i hele hotellet.

Fakta og fasiliteter

Bad 75 m
Sentrum 1 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Om Bol

Bol er en av de mest populære plassene i Kroatia med sin berømte strand Zlatni Rat, Gyllene Udden, som anses å være en av de beste ved Adriaterhavet. Stedet lokker hvert år til seg tusenvis av vindsurfere fra hele verden. Les mer om øya Brac.

Kart