Hotell Borak - Bol (Hotellstandard: 3 stjerner)

Hotell-Brac-Borak-001.jpg
Hotell-Brac-Borak-002.jpg
Hotell-Brac-Borak-005.jpg
Hotell-Brac-Borak-009.jpg
Hotell-Brac-Borak-010.jpg
Hotell-Brac-Borak-011.jpg
Hotell-Brac-Borak-011a.jpg
Hotell-Brac-Borak-011b.jpg
Hotell-Brac-Borak-012.jpg
Hotell-Brac-Borak-014.jpg
Hotell-Brac-Borak-016.jpg
Hotell-Brac-Borak-018.jpg
Hotell-Brac-Borak-019.jpg
Hotell-Brac-Borak-020.jpg
Hotell-Brac-Borak-027.jpg
Hotell-Brac-Borak-029.jpg
Hotell-Brac-Borak-031
Hotell Brac Borak 032
Hotell Brac Borak 033
Hotell Brac Borak 038
Hotell Brac Borak 040

Hotell Borak ligger i den roligere delen av stedet Bol, omkranset av frodige pinjeskoger og krystallklart vann. Hotellet er et ideelt sted for deg som er ute etter en stille og harmonisk ferie der du kan nyte den vakre og urørte naturen. Hotellet har flere bygninger og er utmerket plassert i nærheten av den kjente stranden Zlatni rat med kun 10 minutters promenadeavstand til Bols sentrum. Her kobler du av langs hotellets herlige bassengområde og soler deg på terrassen som har gratis solstoler og parasoller for hotellets gjester.

Romstyper
Dobbeltrom for 2 personer med balkong og delvis havutsikt.
Familiesuiter for 2-4 personer med balkong eller terrasse.

Rom
Friske dobbeltrom for 2 personer med balkong, delvis utsikt mot havet.
Familiesuite for 2-4 personer med balkong eller terrass. Familiesuite består av 1 soverom med dobbeltseng samt 1 stue med sovesofa for 2 barn opptil 14 år. Familiesuite ligger i de tilgrensede bygningene.  Alle rommene er luftkondisjonerte og har TV med satellittkanaler, Wi-Fi, minibar, safe, telefon, baderom med dusj og wc samt hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand samt hotellets bassengområde. Solstoler og parasoll ved bassenget inngår i prisen for hotellets gjester.

Måltider
Frokostbuffet inngår i prisen, halvpensjon kan kjøpes som tillegg.

Annet
Består av flere bygninger (heis kun i hovedbygningen), totalt 181 rom. Her er det restaurant, bar, 24-timersresepsjon, Wi-Fi, røykefrie rom, utendørsbasseng, barnebasseng, massasje, fitnessenter, selskapsrom, butikker inne i hotellet, kiosk, bagasjeoppbevaring, vaskeservice, valutaveksling, bil- og sykkelutleie, lekeplass, bordtennis, tennisbane, vindsurfing, biljard, kajakk osv. Grindseng kan bestilles på forespørsel og debiteres på stedet.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 800 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

"Bra beliggenhet, god mat, bra rom men kunne ønske oss rom med ettermiddagssol."

Service på reisemålet

I Bol har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.

Om Bol

Bol er en av de mest populære plassene i Kroatia med sin berømte strand Zlatni Rat, Gyllene Udden, som anses å være en av de beste ved Adriaterhavet. Stedet lokker hvert år til seg tusenvis av vindsurfere fra hele verden. Les mer om øya Brac.