Hotell Kornati - Biograd (Hotellstandard: 4 stjerner)

Sentralt, nær stranden. 

Hotell Kornati er oppkalt etter de nærliggende Kornati-øyene, som er en øygruppe og nasjonalpark bestående av nesten 150 øyer i skjærgården mellom Sibenik og Zadar. Hotellet ligger i sentrum av byen Biograd, som er et livlig, men koselig sted med mange sjarmerende restauranter med et bredt spekter av kulinariske opplevelser. Området er blant annet kjent for gode viner og er rikt på fisk, som lokale restauranter serverer til en god pris. Kornati er et av tre hoteller i Ilirija Resort, der gjestene kan bruke fasiliteter som spa, innendørs og utendørs svømmebassenger osv.

Romtyper
Dobbeltrom for 2 personer med fransk balkong.
Superior dobbeltrom for 2–3 personer med balkong.

Rom
Dobbeltrom (19 m²) for 2 personer med fransk balkong. Dobbeltrommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Superior-dobbeltrom (ca. 21 m²) for 2–3 personer med dobbeltseng og havutsikt. Superior-dobbeltrom har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, samt en ekstraseng for 1 barn.

Alle rommene er luftkondisjonerte og har balkong eller fransk balkong, Wi-Fi (for 2 enheter), satellitt-TV, minibar, telefon og brannalarm. Baderom med dusj, wc og hårføner. Ekstraseng 75 x 200 cm (Anbefalt opp til 15 år). Vegg-til-vegg-teppe.

Bad
Rullesteinstrand samt bassengområde med oppvarmet innendørs og utendørs basseng, barnebasseng og boblebasseng. Solstoler og parasoll kan leies på hotellet.

Spa/Wellness
Tilgang til spa og wellness-senter på tilliggende Hotell Ilirija:
- Massasje
- Finsk badstue
- Infrarød badstue
- Skjønnhetsbehandlinger
- Boblebasseng
- Relax-avdeling
- Gym
Relax-avdeling, boblebasseng, badstue og gym inngår i prisen, behandlinger mot avgift.

Tilbud for de som vil være aktive på ferie! Gratis sykler hele uken og en time gratis leie av tennisbane hver dag.

Måltider
Frokost inngår. Middag/halvpensjon mot tillegg.

Sport og aktiviteter:
- Fasiliteter for vannsport (på stedet)
- Dykking
- Sykling
- Kanopadling
- Sykkelutleie (mot ekstra avgift)
- Tennisbane

Tilbud! Gratis sykler hele uken og en time gratis leie av tennisbane hver dag.

Annet
102 dobbeltrom og 4 suiter fordelt på 5 etasjer. Resepsjon. Rengjøring 7 dager i uken. Gratis Wi-Fi på hele hotellet. Valutaveksling. Stryke‑ og vaskeservice, barnepass, Kids Club (juni til september), tennisbaner. Grindseng på forespørsel (ca. 80 SEK/dag). Miniklubb for barn (fra 15/6 til 15/9). Parkering (ca. 60 SEK/dag). Enkelte fasiliteter mot avgift. Safe finnes i resepsjonen på hotellet. Underholdning og levende musikk i høysesongen. Sykkelutleie og et stort utvalg av utflukter og aktiviteter kan reserveres på hotellet

Fakta og fasiliteter

Bad 100 m
Sentrum 150 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Service på reisemålet

I Biograd har vi ikke eget personal, men vi representeres av våre lokale, engelsktalende samarbeidspartnere som gjerne hjelper til om du behøver informasjon eller gode råd. Kontakt gjerne din utleier, resepsjonist, din lokale representant eller turistinformasjonen.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Om Biograd

Biograd er en koselig by på Zadar Riviera med gode forbindelser med mange severdigheter og naturopplevelser. Her kan du enkelt kombinere en avslappende badeferie med mye historie og fantastiske utflukter i omgivelsene. Les mer om Biograd.