Hotell Ilirija - Biograd (Hotellstandard: 4 stjerner)

hotell-ilirija-biograd-na-moru-00
hotell-ilirija-003-biograd-na-moru
hotell-ilirija-011-biograd-na-moru
hotell-ilirija-012-biograd-na-moru
hotell-ilirija-013-biograd-na-moru
hotell-ilirija-014-biograd-na-moru
hotell-ilirija-017-biograd-na-moru
hotell-ilirija-018-biograd-na-moru
hotell-ilirija-019-biograd-na-moru
hotell-ilirija-021-biograd-na-moru
hotell-ilirija-022-biograd-na-moru
hotell-ilirija-023-biograd-na-moru
hotell-ilirija-024-biograd-na-moru
hotell-ilirija-025-biograd-na-moru
hotell-ilirija-026-biograd-na-moru
hotell-ilirija-028-biograd-na-moru
hotell-ilirija-031-biograd-na-moru

Hotellfavoritt i koselige Biograd

Hotell Ilirija i Biograd er et hotell med en fantastisk beliggenhet rett ved havet og byens vakre havnepromenade. Foran hotellet er det et trivelig grøntområde med blomster og en steinbelagt terrasse med vidunderlig utsikt mot havet og de tilliggende øyene. Biograd er en livlig havneby og et perfekt startpunkt både for avkobling og eventyr. Flere unike utfluktsmål finnes i de naturskjønne omgivelsene, og Zadar-regionens kulturelle arv garanterer for en sommerreise spekket med interessante erfaringer. I byen er det mange sjarmerende restauranter med kulinariske opplevelser av middelhavskarakter, men med et stort tilbud av internasjonale retter er det lett å finne noe som passer alle.

Romstyper
Dobbeltrom for 2-3 personer med balkong.
Superior dobbeltrom for 2-3 personer med balkong.

Rom
Dobbeltrom (ca 21 m²) for 2-3 personer med balkong. Dobbeltrommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstraseng for 1 person.
Superior dobbeltrom (ca 21 m²) for 2-3 personer med balkong og havutsikt. Superior dobbeltrom har dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstraseng for 1 person.

Litt slitne rom med teppebelagte gulv. Alle rom har kjøleanlegg, balkong, Wi-Fi, safe, satelitt-TV, minibar, telefon og brannalarm. Baderom med dusj, wc och hårføner. Hotellet holder badekåpe og tøfler. Ekstrasengen 75 x 200 cm (anbefales opptil 15 år).

Bad
Rullesteinstrand samt tilgang til nærliggende bassengområde med utendørsbasseng, barnebasseng og boblebasseng.

Spa / Wellness
- Massasje
- Finsk bastu
- Infrarød sauna
- Skjønnhetsbehandlinger
- Boblebasseng
- Relaxavdeling

Måltider
Frokost inngår. Halv og helpensjon mot tillegg.

Sport og aktiviteter:
- Morgengymnastikk
- Strandvolleyball
- Utstrekking
- Vannaerobic
- Svømmeskole for barn
- Tennis (ektra avgift)
- Bordtennis
- Jogging
- Sykkelturer
Tilbud for de som vil være aktive på ferie! Gratis sykler hele uken og en time gratis leie av tennisbane hver dag.

Annet
158 rom fordelt på 5 etasjer. Resepsjon. Rengjøring 7 dager i uken. Wi-Fi på rommene mot avgift, internetthjørne og gratis Wi-Fi i hotellets lobby. Tilgang til utendørsbasseng, restaurant aperitiff-bar, valutaveksling, suvenirbutikk og tennissenter i nærheten. Grindseng på forespørsel, ca. 80 kr/dag. Skjønnhetssalong. Tilgang til hotellets spaavdeling inngår i prisen, visse behandlinger/fasiliteter dog mot avgift. Underholdning og levende musikk i høstsesongen. Sykkelutleie og et stort utvalg utflukter og aktiviteter kan bestilles på hotellet. Se video nedenfor.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 200 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 150 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Video

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Ilirija tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Biograd har vi ikke eget personal, men vi representeres av våre lokale, engelsktalende samarbeidspartnere som gjerne hjelper til om du behøver informasjon eller gode råd. Kontakt gjerne din utleier, resepsjonist, din lokale representant eller turistinformasjonen.

Om Biograd

Biograd er en hyggelig by på Zadar Riviera med utmerkede forbindelser til en rekke forskjellige severdigheter og naturopplevelser. Her kan man lett kombinere en avkoblende badeferie med masse historie og fantastiske utfluktsmål i områdene rundt. Les mer om Biograd.