Barnhotell Andrija - Amadria Park (Hotellstandard: 4 stjerner)

amadria-park-hotell-andrija-002.jpg
amadria-park-hotell-andrija-003.jpg
amadria-park-hotell-andrija-004.jpg
amadria-park-hotell-andrija-006.jpg
amadria-park-hotell-andrija-006b.jpg
amadria-park-hotell-andrija-007.jpg
amadria-park-hotell-andrija-008.jpg
amadria-park-hotell-andrija-009.jpg
amadria-park-hotell-andrija-010.jpg
amadria-park-hotell-andrija-011.jpg
amadria-park-hotell-andrija-014.jpg
amadria-park-hotell-andrija-016.jpg
amadria-park-hotell-andrija-017.jpg
amadria-park-hotell-andrija-020.jpg
amadria-park-hotell-andrija-021.jpg
amadria-park-hotell-andrija-032.jpg

Soleklar favoritt for småbarnsfamilier.

Hotell Andrija er et nyrenovert temahotell utformet med spesielt hensyn til barnefamilier. Her finnes det mye som gjør barneferien ekstra bekvem, og som både små og store kanskje kan trenge for å få en avkoblende ferie. Hele hotellet er fantasifullt og spennende innredet med havstema som man finner både internt og eksternt. Rundt hvert hjørne dukker det opp nye opplevelser og skaper en minneverdig reise for hele familien. Utrustning som sulky og mye annet går det an å leie på hotellet, noe som gjør det enkelt å pakke!

Området har et bredt tilbud med aktiviteter og underholdning for hele familien. Familiestranden ved hotellet er velstelt, lett tilgjengelig og har det klare og rene vannet som Kroatia er kjent for. Ved det barnevennlige bassenget kan man koble av i solen, slå seg ned på en solstol og la seg fange av den livlige og varme atmosfæren. Barneklubben ordner med eventyrlige skattejakter og piratpartyer, men det finnes også mer rolige aktiviteter som filmvisning. Flere lekeplasser og barnehjørner gir barna plass og mulighet for å oppdage sin egen skaperevne og lekelyst!

På resorten finnes familievennlig mat med lokale innslag. Restaurantene i nærheten serverer velkjente matretter som pizza og pasta, dog med litt mer luksuriøse råvarer som for eksempel lufttørket skinke. Hotellets velsorterte frokostbuffé har et bredt tilbud av kalde eller varme tilbehør, der selv de mest kresne finner noe som passer.

Tilbud:
Inngag for en hel dag på Aquapark Dalmatia er inkludert i prisen.

Romtyper
Dobbeltrom for 2-3 personer vindu/fransk balkong.
Dobbeltrom for 3-4 personer med fransk balkong eller balkong.
To dobbeltrom for 4-8 personer med forbindelsesdør og balkong.


Rom
Lekent formgitte og praktisk innredede rom i lyse farger. Møblene er barnesikre med avrundede kanter, og rommene har en planløsning som gjør plass både for hvile og kreativitet. Baderommene har funksjonelle materialer og flater som er lette å holde i orden. For de minste barna kan man låne potte og en baderomskrakk som gjør det lettere å nå opp til håndvasken. Hvis man foretrekker å bade, finnes det baderom med badekar på forespørsel.

Dobbeltrom (22 m²) for 2 voksne med ekstraseng (80x180 cm) for 1 barn inntil 12 år. Dobbeltrommene har vindu eller fransk balkong og dobbeltseng (180x210 cm). Dobbeltrommene er beregnet for 2 voksne og 1 barn inntil 12 år eller 1 voksen og 1-2 barn inntil 12 år.

Dobbeltrom (23 m²) for 3-4 personer med fransk balkong for 2 voksne og 1-2 barn inntil 12 år. Balkong mot tillegg. Rommet består av en dobbeltseng (180x210 cm) og en køyeseng ( 2x 80x180 cm).

To dobbeltrom (46 m²) for 4-8 personer med forbindelsesdør med balkong for 2-4 voksne og 2-4 barn inntil 12 år. Romtypen består av to rom med forbindelsesdør og har totalt to dobbeltsenger ( 2x 180x210 cm)  samt to køyesenger ( 4x 80x180 cm ). Begge rommene har balkong.

Alle rommene har luftkondisjonering og har safe, satellitt-TV, minibar og telefon. Baderom med dusj og wc.

Bad
Rullesteinstrand, sandstrand samt hotellets bassengområde. I tilknytning til hotellet finnes en vannpark (mot avgift) på 8000 m² med vannskliekanoer, bassenger og et område for de minste med grunne bassenger.

Wellness & Spa
- Flere forskjellige typer badstue
- Svømmebassenger
- Gymnastikksal
- Massasje
- Skjønnhetsbehandlinger
- Hårsalong
- Wellness Garden Bar
- Wellnessbutikk

Måltider
Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Annet
Renovert 2014. Totalt 243 rom, 4 etasjer. «Småbarnshjørne» med mikrobølgeovn, steriliseringsutstyr og miksere. Family Beach ligger foran hotellet. Gratis Wi-Fi, høyere hastighet mot et gebyr. Opprydding 7 dager/uke. Grindseng kan bestilles på forespørsel, uten ekstra kostnad. Hotell Andrija er en del av Beach Resort, og noen av fasilitetene og aktivitetene er mot avgift.
 

• Resepsjon
• Barneresepsjon
• Restaurant
• Barnerestaurant
• 2 bassenger
• Terrassebar
• Barnebasseng
• Utendørsbasseng (saltvann)
• Lekeplass
• Aktivitetsledere
• Butikk for barna
• Gratis barneklubb
• Suvenirbutikk
• Valutaveksling
• Utflukter
• Barnevaktsservice
• Organisering av barneselskap
• Wellness & Spa
• Potte
• Barnevognutleie på forespørsel
• Badekar på forespørsel
• Pall i baderom

 

Les mer om den unike Amadria Park her...

Fakta og fasiliteter

Bad 30 m
Lokalt sentrum 200 m
Sentrum 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Ja
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 100 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Barnhotell Andrija tar ca 50 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Amadria Park har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.