Hotell Ivan - Amadria Park (Hotellstandard: 4+ stjerner)

amadria-park-hotell-ivan-008.jpg
amadria-park-hotell-ivan-011.jpg
amadria-park-hotell-ivan-013.jpg
amadria-park-hotell-ivan-014.jpg
amadria-park-hotell-ivan-015.jpg
amadria-park-hotell-ivan-016.jpg
amadria-park-hotell-ivan-017.jpg
amadria-park-hotell-ivan-019.jpg
amadria-park-hotell-ivan-020.jpg
amadria-park-hotell-ivan-021.jpg
amadria-park-hotell-ivan-023.jpg
amadria-park-hotell-ivan-024.jpg
amadria-park-hotell-ivan-025.jpg
amadria-park-hotell-ivan-026.jpg

Eksklusivt hotell i rolige omgivelser.

Sentralt plassert i Amadria Park ligger nyrenoverte Hotel Ivan. Allerede ved inngangen blir man slått av de store, åpne flatene som med moderne innredning i kombinasjon med kalkstein fra området skaper en eksklusiv atmosfære. På restaurantens terrasse nyter du frokosten med utsikt over en frodig middelhavshage og det turkise Adriaterhavet. Som gjest på Hotell Ivan har man tilgang til bassenger og treningsanlegg på Spa & Wellness. Med sine 6 innendørsbassenger, kropps‑ og ansiktsbehandlinger, gym og masse annet tilbyr spaet og hotellet som helhet en avslappet solferie i verdensklasse. I restaurantens lages mat med ferske, lokale råvarer, og den lange vinlisten med både innenlandske og internasjonale viner, bidrar til en hyggelig, gastronomisk opplevelse.

Romtyper
Dobbeltrom for 1 person med fransk balkong eller vindu
Dobbeltrom for 2 personer
Dobbeltrom for 2 personer med fransk balkong
To dobbeltrom for 3-4 personer

Rom
Smakfulle og eksklusivt innredede rom.

Dobbeltrom (18m²) for 1 person med fransk balkong eller vindu med utsikt over atriugården.Rommet har en dobbeltseng (180 x 200 cm).

Dobbeltrom (22 m²) for 2 personer har en dobbeltseng (180x200 cm) eller to enkeltsenger (90x200 cm). Vindu med utsikt over atriumgården. Rommene er for 2 voksne eller 1 voksen og 1 barn opp til 12 år.

Dobbeltrom (22 m²) for 2 personer med fransk balkong har dobbeltseng (180x200 cm) eller to separate senger (90x200 cm). Fransk balkong med utsikt over gårdsplassen. Rommene er for 2 voksne eller 1 voksen og 1 barn opp til 12 år.

To dobbeltrom (44m²) for 3-4 personer med fransk balkong eller vindu. To rom ved siden av hverandre. Ingen forbindelsesdør. Hvert rom har to separate senger (90x200 cm). Rommene er for 2 voksne og 1-2 barn opp til 16 år.

Alle rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe, garderobe, telefon, minibar og bad med dusj, toalett og hårføner. Hotellet tilbyr et utvalg av baderomsfasiliteter, samt badekåpe og tøfler.

Bad
Rullesteinstrand, sandstrand samt hotellets bassengområde.

Wellness & Spa
- 6 innendørsbassenger
- Badstue
- Gym
- Frisør
- Spabutikk

Måltider
Frokostbuffé inngår, halvpensjon mot tillegg.

Annet
Totalt 372 rom, 4 etasjer. Livemusikk på terrassen hver kveld. Wellness og spa mot avgift. Grindseng på forespørsel mot avgift. Gratis Wi-Fi, høyere hastighet mot et gebyr. Spa Beach ligger foran hotellet.  Hotell Ivan er en del av Amadria Park, og noen av fasilitetene er mot avgift.

• 24 timers resepsjon (Bell service)
• Hotel Ivan Night Club
• Hagebar
• Middelhavshage
• Utendørsbasseng med saltvann
• Solstoler
• Bankautomat
• Restaurant
• Live musikk hver kveld
• Heis
• Konferansefasiliteter
• Valutaveksling
• Opprydding 7 dager/uke
• Sjampanjebar med terrasse

 

Les mer om Amadria Park her.

 

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 50 m
Lokalt sentrum 200 m
Avstand til sentrum 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Ja
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 150 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Ivan tar ca 50 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Amadria Park har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.