Hotell Velaris - Supetar (Hotellstandard: 3 stjerner)

hotell-brac-velaris-001
hotell-brac-velaris-003
hotell-brac-velaris-004.jpg
hotell-brac-velaris-005
hotell-brac-velaris-007.jpg
hotell-brac-velaris-013
hotell-brac-velaris-013a
hotell-brac-velaris-014
hotell-brac-velaris-015
hotell-brac-velaris-015a
hotell-brac-velaris-015b
hotell-brac-velaris-018
hotell-brac-velaris-018a
hotell-brac-velaris-018b
hotell-brac-velaris-018c
hotell-brac-velaris-019
hotell-brac-velaris-019a
hotell-brac-velaris-020
hotell-brac-velaris-021.jpg
hotell-brac-velaris-02
hotell-brac-velaris-024.jpg
hotell-brac-velaris-025
hotell-brac-velaris-026
hotell-brac-velaris-030.jpg
hotell-brac-velaris-031
hotell-brac-velaris-032

Fredelig, nær stranden.

Hotell Velaris ligger som nabo til Hotell Amor og består av to nyrenoverte bygninger som er omkranset av en løvrik middelhavshage. Her kan man vandre mellom lavendelbusker, oliventrær, høye palmer og pinjetrær, samtidig som man lytter til bølgebrusen. Kombinasjonen av et rolig sted og nærheten til den vakre kultsteinstranden gjør dette prisgunstige hotellet svært populært. Til sentrum med restauranter, barer og butikker er det en kort spasertur. Fra Supetars havn går det også flere ferger til Split hver dag, og det koster ca. 30 kr per person for en enkeltbillett. Alle fasiliteter som basseng, wellnesscenter, skjønnhetssalong, gym, Internett m.m. kan brukes på det 4-stjernershotellet som ligger rett inntil.

Rom
Moderne innredede dobbeltrom (ca 23 m2) for 2-3 personer med balkong mot havside har dobbeltseng samt sovestol (70 cm x 190 cm) for 1 barn under 12 år. Rommene kan bestilles for 1 person mot tillegg. Alle rom har kjøleanlegg, Wi-Fi, safe, minibar, kjøleskap, hårtørker, satelitt-TV, telefon, baderom med dusj og wc.

Bad
Rullesteinsstrand og svømmebasseng område (basseng 72 m², barnebasseng 10 m²). Solstoler ved bassenget er med i prisen, leies ut mot avgift på stranden.

Måltider
Frukostbuffét inngår. Halvpensjon: legg 550,- per person å inkludere middag for hele uken!

Annet
Sist renovert i 2008. Totalt 75 rom. Utendørsbasseng med ferskvann, wellnessenter, frisør/skjønnhetssalong, gym, restaurant, bar, strandbar, sykkelutleie, dykkersenter, tennis, bordtennis og konferansesal. Visse behandlinger/fasiliteter mot avgift. Internettkafé finnes i lobbyen i Hotell Amor. Gratis Wi-Fi. Grindseng kan bestilles på forespørsel og debiteres på stedet.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 800 m
Basseng 30 m
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Ja
Minimarket 200 m
Restaurant 50 m
Bar 50 m

Video : Hotel Velaris Eco Gardens

Videoen viser byen Supetar, Hotel Amor og Hotel Velaris, og plantasjene som forsyner de to hotellene i råvarer.

Om Supetar

Bracs hovedstad, Supetar, har i de seneste årene blitt sterkt ettertraktet takken være den høye hotell- og servicestandarden. Stedet tilbyr alt fra sol og bad til et fargerikt byliv og nær beliggenhet i forhold til storbyen Split. Sentrum er bygget opp rundt havnen og består av små, koselige restauranter, kaféer og et avslappet kveldsliv. Les mer om øya Brac.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Svært bra! savnet en vannkoker på rommet "

"Allt var som forventet. Rent og pent. Fenomenal beliggenhet. Bra frokost og god mat. Men kjedelig atmosfære på spisested."

"Svært bra utifra at det var 3 stjerner. Perfekt beliggenhet. God frokost."

"Elendig utsikt som gikk rett i høye trær."

"Veldig enkel standard på rommene og treningsrommet var veldig enkelt. Og på toppen av d så måtte vi betale ekstra for å trene der - uten at det var informert om noen plass. Ser jo selvfølgelig hakket bedre ut på bildene, men alt i alt fornøyd. Resten av hotellet var veldig bra."

"Flott beliggenhet men gammelt og litt slitent."

Service på reisemåletI Supetar har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.