Våre guider i Kroatia

Vi elsker Kroatia og vil at dere også skal gjøre det! Vi tror ikke på konseptet med guider som har kommet til destinasjonen for første gang to uker før sesongen begynner. En reise består av mange deler som tilsammen skaper en helhet og en opplevelse av et reisemål. Vi tror at dyktige guider og reiseledere er en viktig del av puslespillet.

Vi synes det er fint med noen som kjenner hvert eneste hjørne av reisemålet, en som bor der året rundt og kan språket. Dessuten kan det hende man trenger noen med erfaring om hva som pleier å bli satt pris på. En som vet nøyaktig hva du vil ha før du selv vet det!

På den andre siden kan en god guide være en resonansbunn, en som på forespørsel kan gi et lite tips, en som er der i bakgrunnen som en trygghet.

Vi vet at guidene våre er alt dette.

- En god guide sparer tid.
Å planlegge en reise kan ta lang tid hvis man vil se og oppleve alt på en destinasjon. Med en dyktig guide slipper man å gjøre alt research-arbeidet selv. De kan vise det som ikke kun er det mest åpenbare. De er kjent med lokale hendelser som er tilfeldige, og som man kan hende ikke finner på Internett. De holder seg oppdatert om hva som skjer på stedet, hva som finnes i sesongen og åpningstider for restauranter, butikker og severdigheter. Guidene våre hjelper deg å prioritere riktig ut fra dine egne ønsker.

- En god guide beriker.
Før nøyde de fleste reisende seg med å ha en guide som i beste fall kunne norsk, men vi stiller betydelig høyere krav enn som så. Våre egne guider i Kroatia utdannes kontinuerlig og er sertifiserte av kroatiske myndigheter, de har kroatisk som morsmål, men snakker både norsk og svensk flytende. Guidene våre kan takket være sine lokalkunnskaper, kjennskap til reisemålet og lang erfaring, sette steder, hendelser og severdigheter inn i en sammenheng. Flere og flere reisende vil ha reiser der man lærer noe og får høre interessante beretninger om reisemålet. Det er reiser som belyser flere aspekter ved en destinasjon, og som blir til uforglemmelige minner.

- En god guide er en ressurs.
Guidene våre har mengder med verktøy for å hjelpe deg å lage en ferie akkurat slik du vil ha den. De hjelper gjerne til med å ordne med transporter av ulike slag, de kan gi tips om hvilke restauranter som er verdt å besøke, småting som å bestille tid hos en frisør eller opplyse om hvilke utflukter du ikke må gå glipp av. Skulle noe kjedelig skje, hjelper de til under kontakten med sykehus og leger osv. De har kunnskaper på et langt mer detaljert nivå enn en eller annen reisehåndbok.

Guidene og reiselederne våre finner man på de fleste destinasjonene. Guidene møter deg ved ankomsten til flyplassen og hjelper til med transfer mellom flyplassen og bostedet. De kan også treffes på hotellet til visse tider. Hvis du ikke har mulighet til å treffe dem, kan de nås via servicetelefonen vår. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten til flyplassen. Nøl ikke med å ta kontakt med dem for å få råd eller informasjon, de er det for din skyld!

Servicenivåer

Vårt servicenivå er delt inn i tre kategorier: full service, telefonservice og lokal service og kan variere mellom lav og høysesong. Informasjon om hva som er aktuelt for reisemålet ditt, finner du på nettsiden vår under fakta på hver destinasjon.På destinasjonene med full service har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.På destinasjonene med telefonservice har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.På destinasjonene med lokal service har vi ikke eget personal, men vi representeres av våre lokale, engelsktalende samarbeidspartnere som gjerne hjelper til om du behøver informasjon eller gode råd. Kontakt gjerne din utleier, resepsjonist, din lokale representant eller turistinformasjonen.

Mer informasjon om hvilken service som tilbys finner du på vår nettside under faktafliken på hver destinasjon.

Vurderinger

"Proff, trivelig, kunnskapsrik guiding utmerker personalet hos dere hos Kroatienspecialisten, synes jeg. De gjorde at reisen fikk det lille ekstra, og gjorde at man vil vende tilbake til Kroatia."
 
"Fint at det finnes personale som kan hjelpe hvis man får et eller annet problem, og som kan språket.» «Fantastisk hyggelige og dyktige guider. «Superfornøyd!"
 
"Jeg vil gi en stor lovtale for guiden! Fantastisk med glimt i øyet."
 
"Kroatienspecialisten har virkelig dyktige og trivelige reiseledere. Det merkes at de kan sitt Kroatia."
 
"Kroatienspecialistens personale var veldig gode! Man merket at de likte jobben sin og Kroatia. Veldig opptatt av oss gjestene også. Hjelpsomme, glade og morsomme!"
 
"Dere er virkelig Kroatia-spesialister og har de beste guidene vi noen gang har møtt."
 
"Stort pluss til glade, positive, kunnskapsrike guider. Ikke noe var umulig!"
 
"Hadde en personlig og engasjert guide til vingårder og Mostar som også krydret utfluktene masse. Stående applaus etter utflukten."
 
"Veldig hyggelig personale på stedet med ekte engasjement. Interessant også å få sammenligninger med Sverige og Kroatia, noe som gjorde at man lærte mye. Satt stor pris på!"