Gruppereiser

Vänner skålar under en gruppresa i Kroatien

Vi hos Kroatienspecialisten har lang erfaring med å arrangere gruppereiser og konferansereiser til Kroatia. Takket være våre anerkjent dyktige guider og vår personlige kontakt med hotellene, kan vi arrangere minneverdige reiser med svært spesifikke krav og ønsker. Sammen med oss planlegger dere hele reisen fra idé til hjemkomst. Det er mange detaljer som skal passe sammen til en full enhet, men det hjelper at vi er med slik at dere kan fokusere på alt dere vil oppleve!

Takket være våre avganger fra regionale flyplasser, tåler reisetiden en sammenligning med et tilsvarende arrangement i Norge. En reise med fly tar ca. 3,5 timer, på den tiden rekker man i våre dager ikke særlig langt med det være seg buss eller tog, og Kroatias middelhavsklima med det krystallklare vannet er vanskelig å slå!

Gruppereiser

Er dere flere som vil reise til det samme reisemålet? Vil bistår med å arrangere alle typer gruppereiser for foreninger og organisasjoner, men også den etterlengtede slektssammenkomsten, fødselsdagen eller hvis bare hele familien vil reise sammen! Gruppereiser skaper god stemning og gir massevis med felles minner. For grupper på 10 eller flere personer som vil ut og reise sammen, plukker vi frem de beste pakkereisene med fly, hotell, utflukter og aktiviteter. Uansett hvilke ønsker dere har, presenteres alltid skreddersydde løsninger akkurat for dere. Hotellene våre er håndplukket på grunn av sin kundetilfredshet og sine muligheter for å oppfylle varierende ønsker. I hotellenes nærhet finnes et rikt tilbud med severdigheter og attraksjoner som passer for mange ulike grupper.

Konferansereiser

Tid for foretakets årlige møte, komme i gang med et nytt prosjekt, eller trengs ny inspirasjon i foretaket? Det er ikke noe som skaper samhold, engasjement og foretaksånd som en godt planlagt konferansereise til utlandet! I tilbudet vårt er det konferansehotell i Split, Dubrovnik og andre steder langs Makarska-rivieraen. De hotellene vi tilbyr, har svært moderne utstyr og konferanselokaler tilpasset konferanser fra 30 inntil 1000 deltakere. Om ettermiddagene er det alle muligheter for å slappe av på stranden, ved bassenget eller i moderne spaanlegg på hotellet. I nærheten av hotellene er det mange utmerkede restauranter og et bredt utvalg severdigheter og attraksjoner. I samband med konferansen arrangerer vi ofte populære utflukter som for eksempel båtutflukter med lunsj eller besøk i nasjonalparken Krka.

Vi har lang erfaring med å arrangere konferansereiser for både små og store foretak, og blant kundene våre finnes mange navngjetne organisasjoner som for eksempel Barncancerfonden. Konferansereisene våre skreddersys alltid slik at de er tilpasset behovene deres. Kontakt oss gjerne med din forespørsel!

Noen av selskapene som gikk med oss tidligere: