Grand Hotell Park - Dubrovnik (Hotellstandard: 4 stjerner)

grand-hotell-park-dubrovnik-00
grand-hotell-park-dubrovnik-002
grand-hotell-park-dubrovnik-003
grand-hotell-park-dubrovnik-003a
grand-hotell-park-dubrovnik-004
grand-hotell-park-dubrovnik-005
grand-hotell-park-dubrovnik-006
grand-hotell-park-dubrovnik-007
grand-hotell-park-dubrovnik-008
grand-hotell-park-dubrovnik-009
grand-hotell-park-dubrovnik-010
grand-hotell-park-dubrovnik-011
grand-hotell-park-dubrovnik-012
grand-hotell-park-dubrovnik-013
grand-hotell-park-dubrovnik-014
grand-hotell-park-dubrovnik-015
grand-hotell-park-dubrovnik-016
grand-hotell-park-dubrovnik-017
grand-hotell-park-dubrovnik-018
grand-hotell-park-dubrovnik-019
grand-hotell-park-dubrovnik-020
grand-hotell-park-dubrovnik-021
grand-hotell-park-dubrovnik-022
grand-hotell-park-dubrovnik-023
grand-hotell-park-dubrovnik-024
grand-hotell-park-dubrovnik-025
grand-hotell-park-dubrovnik-026
grand-hotell-park-dubrovnik-027
grand-hotell-park-dubrovnik-028
grand-hotell-park-dubrovnik-029
grand-hotell-park-dubrovnik-030
grand-hotell-park-dubrovnik-031
grand-hotell-park-dubrovnik-032

Grand Hotell Park er et eksklusivt hotell som ligger på den frodige Lapad-halvøya i Dubrovnik. Hotellet preges av italiensk design og arkitektur som skaper en perfekt blanding av funksjonalitet og harmoni. Ved hotellet er det en populær strand, men den steinbelagte terrassen ved hotellets egne utendørsbasseng innbyr også til rolige dager i solen. Både kroatiske og internasjonale retter serveres på Grand Hotell Parks restauranter sammen med en rekke velvalgte viner, og i området venter et stort tilbud gastronomiske opplevelser. Forlat hverdagsmaset hjemme, og skjem deg selv bort med både kroppslig og åndelig avkobling med et besøk i hotellets spa. Livemusikk tilbys 3 ganger i uken. Til Gamlebyen i Dubrovnik kommer du deg lett med lokalbussen på kun 10 minutter.

Rom
Romslige og elegant utformede dobbeltrom for 2-3 personer med balkong. Dobbeltrommene består av en dobbeltseng og en ekstraseng for 1 person. Utsikt mot havet kan kjøpes som tillegg.

Alle rommene har balkong, luftkondisjonering, Wi-Fi, safe, satellitt-TV, minibar og telefon. Baderommene har dusj eller badekar og WC samt hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand, innendørs oppvarmet svømmebasseng (18m) og utendørspool. Vid hotellets bassengområde inkluderer leie av strandstoler og parasoller.

Spa
- Flere forskjellige typer massasje
- Dubrovniks beste utvalg av sauna
- Relaxavdeling
- Fitness & Gym
- Oppvarmet basseng
- Whirlpool

Måltider
Frokostbuffé inngår, halvpensjon mot tillegg.

Annet
Totalt 244 rom. Hotellet består av en hovedbygning på sju etasjer og to historiske villaer. Restaurant, beachbar, 24-timersresepsjon, suvenirbutikk, innendørs- og utendørsbasseng, bagasjeoppbevaring, fitnesssenter, spa, badstue, valutaveksling, gratis Wi-Fi-internett i fellesområdene. Heis. Aktiviteter som dykking, sykling, lekeplass og tennissenter finnes i nærheten av hotellet. Promenadeavstand til Lapads sentrum, der du finner butikker, pengeautomat, apotek, restauranter og kafeer. Rengjøring 7 ganger i uken

Fakta og fasiliteter

Bad 100 m
Lokalt sentrum 0 m
Gamlebyen 3 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 300 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Om Dubrovnik

Dubrovnik er en av Europas mest unike severdigheter takket være den uvanlig velbevarte bykjernen, som også er et av UNESCOs verdensarvsteder. Midt i den moderne byens mylder er historien hele tiden nærværende og gir stedet en nesten magisk atmosfære. Dubrovnik er dessuten et fantastisk badested takket være sin beliggenhet ved det krystallklare Adriaterhavet. Les mer om Dubrovnik.

Service på reisemålet

I Dubrovnik har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.