Ferieleiligheter Danko - Makarska (Hotellstandard: 3 stjerner)

boende-makarska-danko-001
boende-makarska-danko-002
boende-makarska-danko-004
boende-makarska-danko-009
boende-makarska-danko-011
boende-makarska-danko-012
boende-makarska-danko-013
boende-makarska-danko-016
boende-makarska-danko-020
boende-makarska-danko-022
boende-makarska-danko-024
boende-makarska-danko-026
boende-makarska-danko-028
boende-makarska-danko-030
boende-makarska-danko-032
boende-makarska-danko-034
boende-makarska-danko-036
boende-makarska-danko-042
boende-makarska-danko-043
boende-makarska-danko-044
boende-makarska-danko-046
boende-makarska-danko-048

I et rolig villaområde med palmer og steinhus rett ovenfor Makarkas sentrum, ligger Leiligheter Danko. Det velstelte huset er omkranset av en frodig middelhavshage der du finner eksotiske frukttrær som appelsin, oliventrær, mandarin, banan og avocado. I tillegg finnes fargerike bougainvilleaer og vakre blomster som gjør sitt beste for å tiltrekke seg din oppmerksomhet. I Makarskas sentrum er det et rikt utvalg av restauranter og kafeer som serverer velsmakende, kroatiske matretter, og innenfor en behagelig gangavstand er det tilgang til aktiviteter og kveldsunderholdning for enhver smak. En kort promenade mot havet bringer deg til Makarskas eventyrlige havnepromenade, som fører videre ned mot stranden der fjellmassivet Biokovo speiler seg i det krystallklare vannet.

Leilighetstyper
Ettromsleilighet for 2 personer.
Ettromsleilighet for 2-3 personer.
Treromsleilighet for 4-5 personer.

Leiligheter
Ettromsleilighet (ca 22 m2) for 2 personer med terrasse består av et kombinert pentry og soverom med dobbeltseng.
Ettromsleilighet (ca 22 m2) for 2-3 personer med balkong består av et kombinert pentry og soverom med dobbeltseng samt sovesofa for 1 person.
Treromsleiligheter (ca 70 m2) for 4-5 personer med balkong med havutsikt består av to soverom (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenger), to baderom, et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for 1 person.  

Alle leiligheter har balkong eller terrasse, kjøleanlegg, Wi-Fi, satellit-TV, kjøkken eller pentry og baderom med dusj og wc.

Bad
Rullesteinstrand.

Måltider
Inngår ikke.

Annet
Bygd 1995, renovert 2012, 3 etasjer, totalt 4 leiligheter. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Håndklær skiftes en gang i uken eller på forespørsel. Grindseng på forespørsel. I hagen finnes grill som gjestene kan bruke. Bildene er eksempelbilder, alle leiligheter har samme møblering. Gratis Wi-Fi. Eieren bor i huset. Ej resepsjon.

Fakta og fasiliteter

Bad 450m
Sentrum 200 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 50 m
Restaurant Nej

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarska rivieran.

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Service på reisemåletI Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. Kroatiaspesialistens kontor finner du på Hotell Dalmacija.