Cruise i Kroatia

Kryssning i Kroatien

Hvert år oppdager stadig flere personer cruise i den uslåelige kroatiske skjærgården med dens tusen øyer. På våre cruise får dere oppleve noen av Kroatias absolutte høydepunkter og Dalmatias blendende vakre kystlinje langs Adriaterhavet. Fra båten viser kysten og det krystallklare vannet seg i all sin prakt, og på cruiset er det også god tid til å nyte landskapet som driver sakte forbi. På båtene blir det servert mat og drikke fra lokale råvarer, og kokkene ombord byr på tradisjonell mat og gode viner fra landets mest kjente vingårder.

Båtene stopper ved uutforskede badebukter og romantiske strender – et mangfold av badeplasser som er like vanskelig tilgjengelige som de er fantastiske, og noe et hotellopphold som regel ikke kan tilby. Der kan man bade, snorkle og dykke, eller bare nyte den fantastiske naturen.

På et skjærgårdscruise foregår reisen i korte etapper, og det er alltid noe å oppleve. På slutten av hver dag legger vi til ved et nytt sted og benytter selvfølgelig anledningen til å utforske omgivelsene og restaurantlivet. Rutene går via flere av Europas mest fantastiske og interessante severdigheter, som eventyraktige Dubrovnik, oppdageren Marco Polos hjem Korcula, "jet set"-øya Hvar og nasjonalparken Mljet. Samtidig finnes den alltid tilstedeværende storheten i det lille: et speilblankt, turkist hav, en fredlig solnedgang, den salte, varme middelhavsbrisen. På båten finnes bare øyeblikket; mellom himmel og hav forsvinner hverdagen over båtrekken, og stillheten synker inn. På dekk finnes det godt med plass til å slappe av under middelhavssolen eller med en god bok i skyggen.

Et cruise i den kroatiske skjærgården er en perfekt måte å lade batteriene på for alle som ønsker å prøve noe nytt, eller som allerede har forelsket seg i båtlivets fantastiske atmosfære og samtidig vil oppleve så mye av Kroatia som mulig. Cruisene våre er delt inn i to kategorier – komfort- og premiumklasse.

Velkommen ombord!