Leilighetshotell Marina - Supetar (Hotellstandard: 3 stjerner)

brac-lagenhet-marina-001
brac-lagenhet-marina-004
brac-lagenhet-marina-006
brac-lagenhet-marina-007
brac lagenhet marina 007a
brac-lagenhet-marina-008
brac-lagenhet-marina-009
brac-lagenhet-marina-010
brac-lagenhet-marina-011
brac-lagenhet-marina-012a.jpg
brac-lagenhet-marina-012b.jpg
brac-lagenhet-marina-013
brac-lagenhet-marina-014
brac-lagenhet-marina-016
brac-lagenhet-marina-025.jpg
brac-lagenhet-marina-026.jpg
brac-lagenhet-marina-027.jpg

Friskt leilighetshotell i den lille byen Mirca ca. 3,5 km utenfor Supetar på øya Brac, et gitt valg for soldyrkende badegjester. Dette velholdte leilighetsbostedet ligger akkurat ved vannkanten i et rolig og fredelig miljø. I hotellets rustikke restaurant serveres velsmakende middelhavsmat, men på menyen finnes også internasjonale retter. På veien gjennom Mirca passerer man sjarmerende steinhus og gater kantlagt med lave murer bygd med Bracs karakteristiske, hvite kalksteiner. I hagene spirer sitrus, trillingblomster, oliventrær og andre typiske middelhavsvekster, noe som gir området en idyllisk prakt. Hit kommer man først og fremst for å ta livet med ro, og det er bare en kort tur inn til det genuine og avslappede stedet Supetar.

Leilighetstyper
Treromsleilighet med balkong for 3-5 personer.
Treromsleilighet med balkong for 4-6 personer.

Leiligheter
Treromsleiligheter (ca. 55 m²) for 3-5 personer med balkong består av to soverom (ett med dobbeltseng og det andre med en enkeltseng) samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer. Baderom med dusj og WC.
Treromsleiligheter (ca. 62 m²) for 4-6 personer med balkong består av to soverom (ett med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger) samt et kombinert kjøkken og oppholdsrom med sovesofa for inntil 2 personer. Baderom med dusj og WC.

Kjøkkene har oppvaskmaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn og vannkoker. Alle leiligheter har balkong med havutsikt eller delvis havutsikt, luftkondisjonering, Wi-Fi, telefon og LCD-TV med satellittkanaler. Sovesofaen anbefales for 1 voksen eller 2 barn inntil 15 år.

Bad
Rullesteinstrand.

Måltider
Inngår ikke. Frokost mot tillegg.

Annet
Bygd 2007/2008, totalt 17 leiligheter fordelt på 4 hus i 3 etasjer. Bevoktet parkeringsplass. Laken og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær skjer én gang i uken. Gratis Wi-Fi. 24-timers resepsjon. Fra Mirca går det lokalbusser til Supetar.

Fakta og fasiliteter

Bad 10 m
Sentrum 3,5 km
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Nej
Safe Nej
Minimarket 200 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Om Supetar

Bracs hovedstad, Supetar, har i de seneste årene blitt sterkt ettertraktet takken være den høye hotell- og servicestandarden. Stedet tilbyr alt fra sol og bad til et fargerikt byliv og nær beliggenhet i forhold til storbyen Split. Sentrum er bygget opp rundt havnen og består av små, koselige restauranter, kaféer og et avslappet kveldsliv. Les mer om øya Brac.

Gjestenes kommentarer

"Veldig bra. Men hadde gjort seg med litt reingjering og litt oftare skift av handduker. Og at der hadde vore nokre knagger til å henge handduker og klær på."

"Bostedet i seg selv var helt ok. Rene, fine lokaler og svært hyggelig betjening. Det som trekker ned er beliggenhet i forhold til offentlig kommunikasjon og mulighet for å kunne gå til en dagligvarebutikk."

"Flott sted. Idyllisk. Leiligheta var ok."

"Dårlig med restauranter i nærheten."

Service på reisemåletI Supetar har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet.