Reiser til Brac

Kroatien-Brac-002
Kroatien-Brac-009a
Kroatien-Brac-010
Kroatien-Brac-012
Kroatien-Brac-017
Kroatien-Brac-019
Kroatien-Brac-020
Kroatien-Brac-021
Kroatien-Brac-021a
Kroatien-Brac-028
Kroatien-Brac-029
Kroatien-Brac-030

 

Brac er en av vakreste og største øyene i Dalmatias skjærgård og ligger i behagelig avstand fra både Makarska og Split (ca. en time med fergen). Navnet Brac kommer høyst sannsynlig fra ordet Brentos som betyr rådyr på illyrisk. Romerne kalte øya Bretia, og på det eldst daterte kartet som er blitt funnet fra 400-tallet, kalles øya Brattia. Store deler av øya dekkes av tett vegetasjon med oliventrær og pinjeskog, alt innsprengt mellom de mektige fjellene. Brac består for det meste av kalkstein, og øya ble dannet under krittiden for ca. 100 millioner år siden. Erosjon og sedimentering har dannet en veldig steinfylt morene som har gitt oss dens berømte Bracki Kamen - den hvite marmoren som ble brukt for å bygge både Diocletianuspalasset i Split og Det hvite hus i Washington.

Været er typisk middelhavsklima, noe som betyr at det er varme og tørre somrer og milde, men fuktige vintre. Brac tilhører en av de absolutt mest solfylte plassene i hele Europa med mer enn 2750 soltimer i året, og den gjennomsnittlige vintertemperaturen er 9 °C, og om sommeren 25-27 °C. Infrastrukturen er godt utbygd slik at det går fint å kjøre bil rundt øya. Det er også mange som leier sykkel eller moped.

Det høyeste punktet på øya er Vidova Gora (778 m over havet). Her kan man nyte en fantastisk utsikt over øya og skjærgården. Langt der nede strekker stranden Zlatni Rat (Det gylne hornet) - Kroatias mest kjente strand - seg som en tunge i det asurblå havet. Det er en av Europas vakreste strender i henhold til SVD/resor med den karakteristiske odden som endrer form etter strøm og vind. Hit kommer strandelskere, seilere og surfere fra hele verden.

Brac er også kjent for sin gode vin - Bolski Plavac, olivenolje, sitt delikate lammekjøtt og sitt krydder. De hvite kalksteinhusene med sine terracottarøde tak setter sitt preg på de trivelige byene, og med deres rike, kulturhistoriske arv hviler en stille sjarme over hele Brac og gjør øya til et svært trivelig og populært reisemål.

 

Hotell og Leiligheter på Brac

Pris fra:
2 899,-
Reiselengde:1 uke
Kun bolig
TransportType:Ingen transport
Bestill reise

Fakta

Innbyggere
Supetar ca 3800, Postira ca 1500, Bol ca 1600.

Kredittkort
Aksepteres av de fleste butikker og restauranter. Dessuten finnes det mange uttaksautomater.


Kommunikasjoner
Du finner lokalbusser fra Supetar til Postira og Bol.
 
Flyplass

Splits flyplass.

Transfer
Transfer tar ca 30 min fra flyplassen til havnen i Split. Deretter tar fergen til Supetar ca. 50 min. Fra Supetar til Postira tar det ca. 10 min. med buss. Fra Supetar til Bol tar det ca. 30 min. med buss. Noe ventetid kan forekomme i Split havn.


Mat og drikke
Lunsj fra 60 kroner per person. Middag fra 80 kroner per person. En øl fra 15 kroner, en flaske vin fra 50 kroner.


Servicenivå
På øya Brac, har vi telefonservice og lokal service.

Klimattabell 

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
 Dag   -   -  13  17  22  26  30  29  25  20   -   -
 Natt   -   -   8  11  15  19   21   21   18   14    -   -
 Vatten   -   -  13  15  18   22   24   23   22   19    -   -

 

Transfertid

Fra Split flyplass til havnen i Split er ca 25 km, som tar omtrent 30 minutter med transfer. Deretter tar ferjen til øya Brac omtrent 50 min. Fra havnen i Supetar til Postira tar ca 15 minutter med buss.

Avhengig av trafikken kan tidsavvik oppstå og en viss ventetid kan forekomme i havnen i Split. Reisende med sen ankomst krever ingen overnatting, transfer skjer i direkte tilknytning til ankomst. Vår guide vil møte deg på flyplassen i Split og følger hele veien til Postira. På hjemturen følger guiden hele veien fra Postira til Split flyplass.

Byer

Supetar
Bracs hovedstad, Supetar, har i de seneste årene blitt sterkt ettertraktet takken være den høye hotell- og servicestandarden. Stedet tilbyr alt fra sol og bad til et fargerikt byliv og nær beliggenhet i forhold til storbyen Split. Sentrum er bygget opp rundt havnen og består av små, koselige restauranter, kaféer og et avslappet kveldsliv. Les mer om Supetar.

Postira
Postira er kjent for  sitt vakre landskap og sin rolige atmosfære og er raskt blitt et favorittferiested blant våre reisende. Her finner du flere rullesteinstrender og sagalignende badeviker omgitt av furuskog. Dessuten finnes det en vakker sandstrand full av ruiner og antikke funn som ligger ca 4 km fra Postira, ett populært utfluktsmål. I Postira kan man nyte utsøkte, hjemlagde, kroatiske retter og også gå på prøvesmaking av vin og likør som produseres på øya. Om sommeren finnes det alltid noe kulturelt eller underholdende som hender i Postira. Her tilbyr vi et bredt utvalg av både hoteller og leiligheter. Postira anses å være det perfekte stedet for en familieferie og for mennesker som liker å nyte lokal mat, vin og en sann middelhavsfølelse.

Bol
Bol er en av de mest populære plassene i Kroatia med sin berømte strand Zlatni Rat, Gyllene Udden, som anses å være en av de beste ved Adriaterhavet. Stedet lokker hvert år til seg tusenvis av vindsurfere fra hele verden.

Utflukter

Vi har et stort tilbud av utflukter som passer for alle smaksretninger, og som bestilles og betales på plass. For å få et fullstendig program skal du kontakte reiselederen vår ved ankomsten. Norsktalande guide

Eksempler på noen utflukter fra Brac:


Øyutflukt med nordisktalende guide
Brač har så mye å by på, og på denne heldagsutflukten besøker vi både små og store severdigheter. Turen starter på såpefabrikken i Postira, der vi får en presentasjon av de hjemmelagde såpene. Reisen fortsetter så mot øyas eldste by, Škrip. Her besøker vi oljemuseet og får mulighet til å prøvesmake førsteklasses olivenolje. Deretter tar vi oss videre til Bol på sørsiden av øya. Her får man egentid til å gjøre det man føler for. Du kan for eksempel nyte solen og havet på den velkjente stranden Zlatni Rat, eller bare rusle rundt og oppdage Bol på egen hånd. Etter dette fortsetter ferden mot Vidova gora, den kroatiske skjærgårdens høyeste fjell, der man på klare dager kan se helt til Italia. Ingen andre steder på øya har man en like flott utsikt over Bračs sørkyst, byen Bol og Zlatni Rat-stranden.

Turen starter fra Postira
Avreisedager:
Torsdag

 
Dette inngår:
Transfer
Inngangsbillett
Guidet tur
Norsktalende guide
Heldag

10.15 - 18.15


 
Voksne: ca 530:- | Barn 4 - 12 år: ca 270:- | Barn 0 - 3 år: Gratis
Utflukten bestilles på reisemålet


Nasjonalparken Krka (heldag)
Besøk en av de fantastiske nasjonalparkene med vakker natur. En herlig dag der man passerer både Split og Sibenik før man nyter Krka. I nasjonalparken er det mulighet for et bad. I turen inngår transfer, guide, inngangsbillett til nasjonalparken.
 

Turen starter fra Postira
Avreisedager:
 
Dette inngår:
Transfer
Inngangsbillett
Guidet tur
Heldag
07:15 - 19:30
 
Voksne: ca 775:- | Barn 6 - 11 år: 50% rabatt | Barn 0 - 4 år: Gratis
Utflukten bestilles på reisemålet

 


Byen Hvar
En utflukt til byen Hvar, som er rik på historiske monumenter som må sees! Etter en tur i byen er nok av tid til å bade i hvis krystallklart vann og spise lunsj på en av byens flotte restauranter.
 

Turen starter fra Postira
Avreisedager: Dette inngår:
Transfer
Inngangsbillett
Guidet tur
Heldag
08:45 - 19:15
Voksne: ca 680,- | Barn 6 - 11 år: 50% rabatt | Barn 0 - 4 år: Gratis

Utflukten bestilles på reisemålet


Priser presenterte er cirkapriser med reservasjon for valutaendringer.

Reiseguide Brac

En reiseguide for ditt reisemål
Spesialister er det vi er, og ingen kan Kroatia som oss! Derfor vil vi dele våre beste tips, slik at du kan oppleve det beste med det reisemålet du har valgt.


På Brac har vi full service. Du møter eller nå reiseleder ditt på følgende plasser:

På flyplassen
Reiselederne passer på at du kommer til bostedet ditt så raskt og enkelt som mulig. Ved hjemreisen møter de deg ved transferbussen eller på flyplassen og informerer om innsjekkingen og annet som du ønsker å vite.

Velkomstmøte
Akkurat når du lander, pleier det å være mange spørsmål. Vår lokale reiseleder innbyr deg derfor til et velkomstmøte. De deler sine gullkorn, forteller om utflukter og om hva som kan gjøres og ses på stedet. Gjør bruk av anledningen, og still dem spørsmål! Selv du som har vært her før, kan ha nytte av informasjonen, da det stadig skjer endringer. Tid og sted for møtet får du ved ankomsten til flyplassen i velkomstbrevet ditt.

Vi treffes på hotellet
Vår lokale reiseleder besøker ditt eller et nærliggende hotell i løpet av våre servicetider noen ganger i uken. Møtet pleier å finne sted i resepsjonsområdet hvis ikke et annet sted blir angitt. Her kan du få tips og råd, melde deg på utflukter, leie bil eller bare ha en pratestund hvis du føler for dét. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller problemer.

Informasjonspermen
Vi har informasjonspermer på de fleste av bostedene våre på Brac. I informasjonspermen finner dere mye, nyttig informasjon. Der kan dere lese om attraksjoner som kan besøkes på egen hånd og mer utførlige beskrivelser av for eksempel utfluktene våre.

Servicetelefonen
Hvis servicetiden på hotellet ikke passer, kan du alltid nå oss på 24 timers servicetelefonen vår. Du får nummeret ved ankomst i ditt velkomstbrev. For deres trygghet og sikkerhet fungerer servicetelefonen som vakttelefon om natten.

Leger
Ved sykdom skal du ringe legen direkte – det er det beste for å få hjelp og pleie så raskt som mulig. Informer reiselederne våre via journumrene deres så snart du kan.

Om Øya Brac

Brac er den tredje største øya i den kroatiske skjærgården og ligger bare én time med ferge fra Split. I tillegg til de kulturelle severdighetene kan man her koble av og nyte vakker natur og herlige strender.

Vann
Vannet fra kranen er rent og kan drikkes i hele landet. Vil man kjøpe vann på flaske koster det 5 HRK i dagligvarebutikken. Vann heter ’voda’ på kroatisk.

Veksling og valuta
Valutaen heter kuna og forkortes HRK, HRK 1 = ca. NOK.1,10 Du kan veksle i bankene, på postkontoret eller i vekslingskontorene. Hotellene hjelper også med å veksle, normalt til en høyere kurs.

Komme seg rundt
Det finnes lokalbusser som trafikkerer mellom Postira og Supetar eller Bol/Sumartin. Taxi funger òg utmerket mellom stedene på øya – avtal gjerne prisen på forhånd. På Brac kan du leie sykkel, scooter eller leiebil. Det finnes ferjer fra Supetar til Split daglig.

Kart
Et bykart for de fleste stedene kan du laste ned fra hjemmesiden vår. Kart finner du også i velkomstguiden som du får ved ankomst.

Se og oppleve

Det er mye å gjøre på Brac, og tilbudet varierer fra høy- til lavsesongen. Nedenfor finner du de vanligste severdighetene og opplevelsene rundt omkring dette fantastiske reisemålet. For deg som ønsker å lære mer om historien anbefaler vi å kjøpe en reiseguide før avreise som du finner i de vanlige bokhandler i Norge.

Severdigheter
Den hvite kalkstein: I Pucisca ligger en romersk steinbrudd, som er ca 1700 år gammel, der du kan se hvordan det bryter ut den hvite kalkstein på øya. Her finnes også verdens mest prestisjefylte steinhuggerskoler der man utdanner steinhuggere og skulptører. Skolen er vel verdt et besøk.

Zlatni Rat: Bade ved en av Kroatias vakreste strender, Zlatni rat (det gylne hornet), en småsteinsstrand med masse, klart vann. Stranden strekker seg et par hundre meter ut i havet og endrer utseende etter vind, strømmer og tidevann.

Klosteret på Blaca og Dominikaska-klosteret i Bol: Bygd år 1475. Klosteret har i dag en unik, botanisk hage og et museum med viktige, historiske samlinger og malerier fra denne tiden. Men det anbefales ikke at å komme helt opp til klosteret med bil.

Vidova gora: Fjelltoppen Vidova Gora (778 m.o.h.) er Adriaterhavets høyeste punkt. Kirken St. Vid, som står på toppen av åsen, nå i ruiner, er et populært utfluktsmål og her finner du en fantastisk utsikt over øya Brac, Hvar og feriebyen Bol.

Matesica-grotten : Et populært utfluktsmål på Brac er den 285 meter dype Matesica-grotten.

Strender: Vid Vela Luka, helt i nærheten av Supetar, ligger to fine sandstrender. Omgivelsene rundt Bol er spesielt populære blant vindsurferne fordi det er mye strømmer og vind. I Postira finnes den fine stranden Lovrecina (sandstrand) innen rekkevidde. Ellers er det vanlig at man bader i egne viker og på kiselsteinstrender.

Gastronomi
Maten i Kroatia er en ren opplevelse. Normalt serveres lunsj mellom kl. 11-15, middag etter kl. 18, men kroatene selv spiser gjerne senere. Kjøkkenet på restauranter stenger generelt rundt kl. 23. Prisnivået ligger litt lavere enn hjemme i Norge, ca. 20-25 prosent. En espresso koster HRK 6-10, en øl ca. HRK 12-20, en pizza til lunsj ca. HRK 30-50 og en treretters middag på en middelklasserestaurant ca. HRK 150. Vi anbefaler at man prøver den innenlandske, kroatiske maten i en ekte ”konoba”. Her lages skikkelig husmannskost av innenlandske produkter i et stemningsfylt miljø. Prøv gjerne disse spesialitetene:

Dalmatisk pašticada - en spesialitet lagd av kalv stuffet med bacon og hvitløk som tilberedes i rødvin.
Dalmatisk proscuttio og ost.
Fiskeretter er typisk for den dalmatiske rivieraen.
Makarana-kake – en kake lagd av mandler og Maraschino-likør.
Gemist – Hvitvin blandet med mineralvann, en utmerket tørsteslukker.
Rakija – lokalt brennevin med smak av blant annet valnøtter eller kirsebær.

Våre favorittrestauranter
Supetar – Restaurant Punta og Gušti mora
Postira – Restaurant Pastura, Restaurang Braza, Restaurant/Grill Lipa och Konoba Kastil (Dol)
Bol – Restaurant Mendula og och Restaurant Ranč.

Eventyr
Øya Brac byr på flere, ulike aktiviteter: Seiling på det åpne havet, dykking, vindsurfing, vannsport, fiske, promenader, sykling, fjellklatring samt flere tennisbaner på stedet Bol.

Shopping er en del av ferien

Den beste shoppingen er i Split, der flere av de store merkene er representert på og rundt Marmontova, som for eksempel Mexx, NafNaf, Diesel, D&G og Versace. Prisene er imidlertid ikke særlig lavere enn i Sverige. Inne i palasset er det flere butikker, framfor alt italienske, suvenirbutikker og gaveartikler, også en utmerket bokhandel, Algoritam, som har et stort utvalg av både engelske pocketbøker og litteratur samt guidebøker om Kroatia.

Rabattbutikker
Det finnes mange, store kjeder: bant andre Konzum, Diskont og Tommy. De fleste rabattbutikkene har et utvalg som ligner det man finner i en mindre rabattbutikk, bortsett fra at de ikke selger vin i Sverige.

Suvenirer
Dalmatisk vin kan kjøpes i de vanlige supermarkedene og også i spesielle ”vinotekas”. I dem kan du prøvesmake den vinen du er interessert i. De fleste ”vinotekas” selger òg andre spesialiteter som for eksempel olivenolje, hjemmelagd pasta osv. Det finnes flere innenlandske vingårder, og det er der man får tak i den mest prisgunstige vinen. En fin butikk for suvenirer som kan spises og drikkes, ligger i Split på peristylen, på høyre side hvis man kommer fra Jernporten.

Olivenolje brukes både til matlaging og til medisinske formål. Olivenoljen i Dalmatia anses å være den mest smakfulle og fineste oljen som finnes. Det er klimaet og de fruktbare markene som gjør at olivenoljen har denne høye kvaliteten. Oljen kan kjøpes nesten hvor som helst. Et tips er å kjøpe direkte fra bøndene, som på mange steder selger sine produkter fra små stands langs veiene.

Rakija et det engelskmennene kaller ’brandy’, altså et destillat på fruktbasis, selv om den oftest er lagd av druer. Den smakstilsettes ofte med krydder eller urter og serveres gjerne som en aperitiff. Rakija lages på nesten hver eneste gård og selges på de fleste markedene og fra små stands langs veiene.

Markeder
På markedene kan du finne alt fra frukt og grønnsaker til klær, sko, håndverk, hjemmelagd olivenolje, honning og annet.

Kunst og kunsthåndverk
Den kunstinteresserte finner flere kunstnere som viser sine produkter ved Supetars havn til overkommelige priser. Broderier i form av duker, gardiner m.m., ofte lagd av små koner i små stands langs veien, er det masser av.

Pruting
Forekommer av og til på markedene, men ikke ellers. Den prisen som står på prislappen, er den som gjelder, og det er sjelden at noen prøver å lure turister.

Hvor mye er det tillatt å ta med hjem?
Aktuell informasjon finner du på www.toll.no

Med mange minner i bagasjen

En eller annen gang må man vende hjem, eller? Når du så har bestemt deg for å reise hjem, finner du nedenfor litt informasjon som du bør merke deg.

Hjemreise
Utsjekkingen skjer vanligvis før kl. 12. Avhengig av når flyet ditt tar av for hjemreisen, gjelder ulike tidspunkter og rutiner. I permen vår der du bor finner du mer informasjon om hjemreisen din. Mer informasjon om transfertider og samlingsplass for hjemreisen kommer du til å få kvelden før. Har du ikke fått informasjon skal du kontakte våre reiseledere på vaktnummeret.

Husk på følgende: Det er ikke tillatt å ha batterier i innsjekket bagasje. Kontroller at de isteden legges inn i håndbagasjen.

Hjelp oss til å bli enda bedre!
Vårt håp er at feriereisen din skal innfri dine forventninger på alle vis. Vi er derfor svært interessert i å få vite dine synspunkter på reisen etter at den ble avsluttet. Hvordan var flyreisen? Tilsvarte hotellet forventningene dine, var servicen vår god? Kan du tenke deg å returnere til reisemålet? Vil du gi oss fornyet tillit?

Noen dager etter hjemkomsten vil du få et elektronisk spørreskjema sendt deg via e-post, og med ferien i friskt minne kan du så i ro og fred svare og kommentere hva du syntes. Med din hjelp kan vi på denne måten videreutvikle våre reiser og innholdet i dem og arrangere en enda bedre ferie for deg neste gang du reiser med oss.

Vi ønsker dere en hyggelig reise

Bykart

Her kan du laste ned kart over steder:

Supetar

Postira

Bol

Avganger & priser

Side 20 av 20

AvresaAvreseortReisemålfrån pris
27/6MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Hotell Vrilo, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per bestilling: 500,-
Perfekt for par. Uslåelig utsikt!
13 499,-Bestill
20/6MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Hotell Pastura, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per rom: 1400,-
En av våre bestselgere. Drømmebeliggenhet ved sjøen og barnevennlig!
14 099,-Bestill
4/7MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Leiligheter Marija, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per bestilling: 1000,-
Barnevennlig! Leiligheter nær strand og sentrum
14 099,-Bestill
11/7MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Leiligheter Marija, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per bestilling: 1000,-
Barnevennlig! Leiligheter nær strand og sentrum
14 099,-Bestill
4/7MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Hotell Vrilo, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per bestilling: 700,-
Perfekt for par. Uslåelig utsikt!
14 199,-Bestill
11/7MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Hotell Vrilo, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per bestilling: 700,-
Perfekt for par. Uslåelig utsikt!
14 199,-Bestill
27/6MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Hotell Pastura, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per rom: 1400,-
En av våre bestselgere. Drømmebeliggenhet ved sjøen og barnevennlig!
14 699,-Bestill
4/7MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Hotell Pastura, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per bestilling: 1600,-
En av våre bestselgere. Drømmebeliggenhet ved sjøen og barnevennlig!
15 499,-Bestill
11/7MoldeMolde - Split, Brac, Postira, Hotell Pastura, 2 uker
Bestil innen 31/3 Rabatt per bestilling: 1600,-
En av våre bestselgere. Drømmebeliggenhet ved sjøen og barnevennlig!
15 499,-Bestill

Hotell

Hotell Pastura - Postira

Hotell Pastura - Postira

Topphotell ved sjøen med postkortutsikt. Hotel Pastura er stedets beste hotell. Det er et frisk og moderne hotell som ligger ved havet i Postira. Den fantastiske utsikten over havet, den rolige...
1 ukeFra 8 599,-
Les mer »
Leiligheter Ino - Postira

Leiligheter Ino - Postira

Moderne leiligheter i fredelige omgivelser.  En veldig populær leilighet i Postira på øya Brac med høy standard, basseng og med en fantastisk utsikt over havet. Her bor ...
1 ukeFra 7 199,-
Les mer »
Villa Ariana - Postira

Villa Ariana - Postira

Drømmebeliggenhet ved stranden!  Villa Ariana med sin fantastiske beliggenhet – mye nærmere sjøen er det knapt mulig å bo i en leilighet! Villaen ligger i utk...
1 ukeFra 6 799,-
Les mer »
Leiligheter Marija - Postira

Leiligheter Marija - Postira

Populært leilighetshotell med basseng Disse friske og koselige leiligheter ligger i et fredelig og vakkert miljø blant steinhus, palmer og furutrær i den sjarmerende byen Postira. I...
1 ukeFra 8 099,-
Les mer »
Leiligheter Mendula - Postira

Leiligheter Mendula - Postira

Rolig oase med utmerket beliggenhet Leilighetshotellet Mendula har bare 9 leiligheter og ligger kun 50 meter fra havet i rolige, sitrusduftende omgivelser. Like kort er det til bassengene på...
1 ukeFra 7 999,-
Les mer »
Villa Franceski - Postira

Villa Franceski - Postira

Sjarmerende villa med basseng i fredelige omgivelser Denne koselige villaen er det perfekte overnattingsstedet hvis dere er en større gruppe som vil bo sammen. Her er det plass til opptil 10 pe...
1 ukeFra 7 099,-
Les mer »
Villa Splitska - Brac

Villa Splitska - Brac

Enestående feriehus for deg som er ute etter avkobling  I den idylliske småbyen Splitska, på øya Brac, finner du dette koselige området med totalt 14 feriehus ...
1 ukeFra 8 299,-
Les mer »
Hotell Vrilo - Postira

Hotell Vrilo - Postira

Hotell for voksne med perfekt beliggenhet. Hotell Vrilo er et flott lite hotell i pittoreske Postira. Hotellet ligger vakkert til rett ved sjøen. Her kan du fra rommet se den magiske ...
1 ukeFra 8 199,-
Les mer »
Leiligheter Pastura - Postira

Leiligheter Pastura - Postira

Soleklar favoritt med uslåelig utsikt. Leiligheter Pastura har en fantastisk beliggenhet - nærmere havet kan du ikke bo! Her finner du badeplatåer utenfor døren, stranden er ...
1 ukeFra 6 999,-
Les mer »