Beach Apartments Solee - Makarska (Hotellstandard: 4 stjerner)

Optimalt plassert ved stranden

Friskt og moderne leilighetshus med beliggenhet i hjertet av Makarska. Her bor man virkelig ideelt til, med nærhet både til stranden, gamlebyen og bysenteret med sitt rike underholdningstilbud. Spaser langs den vakre strandpromenaden, ta en pause og spis middag på en av restaurantene mens du nyter den fantastiske havutsikten. I bunnetasjen av huset er det en mindre matbutikk, og rett i nærheten ligger det et bakeri der du kan kjøpe rykende ferskt brød til frokost.

Leilighetstyper
Ettromsleiligheter for 2-4 personer
Toromsleiligheter for 2-4 personer

Leiligheter
Lyse leiligheter med moderne innredning.

Ettromsleiligheter (30m2) for 2-4 personer med balkong består av et kombinert rom med dobbeltseng og sovesofa samt kjøkkenkrok med matplass.
Toromsleiligheter (45m2) for 2-4 personer med balkong består av et soverom med dobbeltseng og et kombinert kjøkken med matplass og stue med sovesofa for opptil 2 personer.

Alle leiligheter har balkong, luftkondisjonering, LED-TV, Wi-Fi, kjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og mikrobølgeovn. Bad med dusj, wc og hårføner.

Bad
Rullesteinstrand.

Øvrig
Renovert 2017. Sengetøy og håndklær samt avreiserengjøring er inkludert. Bytte av håndklær annenhver dag. Bytte av sengetøy én gang i uken. Gratis Wi-Fi. Heis i huset. I nærområdet er det matbutikker, bakeri, minibank, apotek, taxi, restauranter, kafeer, samt Makarskas sentralstasjon med busser til andre steder på rivieraen.

Fakta og fasiliteter

Bad 50 m
Sentrum 200 m
Basseng Nej
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 0 m
Restaurant 50 m
Bar 50 m

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Beach Apartments Solee tar ca 1 time 20 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

I Makarska har vi skandinavisktalende personal på plass som ser til at du får ut det beste under ferien din gjennom å gi deg råd og hjelp om du behøver det. Du treffer vårt personal allerede på flyplassen og i velkomstbrevet ditt finner du telefonnummeret til din reiseleder og dato og tid for velkomstmøtet. 

Om Makarska

Byen Makarska er et trivelig badested og sentrum for turismen på rivieraen. Her møter dere et myldrende folkeliv, fornøyelser og bading. Tilbudet av restauranter, butikker og barer er stort. Slå dere ned på en kafé og betrakt folkelivet fra den palmebekransede strandpromenaden, eller la dere bli imponert av den mektige fjellkjeden Biokovo og det klare havet. Med båt er øyene Brac og Hvar innen rekkevidde. Les mer om Makarskas rivieran.