Avbestillings- og endringsforsikring

Vår Avbestillings- og endringsforsikring er en forsikring som gir deg total beskyttelse du ikke får gjennom hjemforsikringen eller avbestillingsforsikringen på kredittkortet ditt.

DETTE ER INKLUDERT I FORSIKRINGEN:
- Fri avbestilling ved sykdom
- Kostnadsfri endring av reisen
- Kostnadsfri navneendring
- Prisgaranti Plus
- Bli boende-garanti
- Fri avbestilling ved oppsigelse


Pris per person fra 199,-

 • Fri avbestilling ved sykdom
  Hvis du eller en nær slektning blir syk, kan du avbestille reisen og få pengene tilbake*. Send oss en gyldig legeerklæring så tar vi oss av resten.
 • Kostnadsfri endring av reisen
  Hvis du blir hindret eller av en eller annen grunn angrer på bestillingen, kan du endre destinasjon, utreisedato, hotell eller lengden på reisen kostnadsfritt fram til 45 dager før avreise.
 • Kostnadsfri navneendring
  Har noen i reisefølget blitt forhindret? Da kan du bytte navn på personen frem til ti dager før avreise - uten ekstra kostnad.
 • Prisgaranti Plus
  Hvis totalprisen på reisen din skulle falle etter at du har bestilt, trenger du bare å kontakte oss, så vil vi gi deg den laveste prisen og betale tilbake differansen. Dette forutsetter at du har bestilt en chartertur med spesifisert innkvartering, og at det er minst 60 dager igjen til avreise.
 • Bli boende-garanti
  Skulle noen i reisefølget ditt ha behov for å avbestille med kort varsel p.g.a. sykdom, får du og de øvrige reisende fortsatt bo i det rommet eller leiligheten dere har bestilt, uten noen ekstra kostnader.
 • Fri avbestilling ved oppsigelse
  Hvis du blir sagt opp på jobben kan du avbestille reisen og få pengene tilbake*, forutsatt at du er fast ansatt


Avbestillings- og endringsforsikring kan ikke kjøpes på resier med regulære flyvninger eller gruppereiser.

*Administrasjonsavgift på 200,-  per person vil ikke bli refundert ved kansellering. Det samme gjelder for Avbestillings- og endringsforsikring.

Les mer om reisevilkårene for Avbestillings- og endringsforsikring