Av- og ombestillingsbeskyttelse

Vår av- og ombestillingsbeskyttelse er en forsikring som gir deg total beskyttelse mot høye avbestillingskostnader som normalt ikke inngår i andre forsikringer.
Brukes dersom noe uplanlagt skulle oppstå som gjør at du ikke kan dra på den planlagte reisen, eller hvis du eller en nær slektning blir akutt syk slik at dere må endre reiseplanene.

Det følgende er inkludert i av- og ombestillingsbeskyttelsen:
- Gratis ombestilling
- Gratis avbestilling ved sykdom eller annen uforutsett hendelse
- Prisgaranti Plus
- Behold bestillingen hvis noen i ditt reisefølge avbestiller
- Gratis avbestilling hvis man rammes av oppsigelse

Pris per person 249,-

Gratis ombestilling
Hvis du blir hindret eller av en eller annen grunn angrer på bestillingen, kan du ombestille reisen gratis frem til 30 dager før avreise.

Gratis avbestilling ved sykdom eller annen uforutsett hendelse
Hvis du eller en nær slektning blir akutt syk, kan du avbestille reisen og få pengene tilbake. Det som kreves for å avbestille reisen, er gyldig legerklæring.

Du kan avbestille turen og få pengene tilbake hvis du blir rammet av en uforutsett hendelse, som akutt sykdom, dødsfall, brann- eller vannlekkasje i hjemmet ditt.
Send oss en legeerklæring eller annen dokumentasjon, så tar vi oss av resten.

Prisgaranti Plus
Hvis totalprisen på reisen din skulle falle etter at du har bestilt, trenger du bare å kontakte oss, så vil vi gi deg den laveste prisen og betale tilbake differansen. Dette forutsetter at du har bestilt en chartertur med spesifisert innkvartering, og at det er minst 60 dager igjen til avreise.

Behold bestillingen
Hvis noen i ditt reisefølge skulle avbestille på kort varsel på grunn av sykdom, får du og de andre bo i det bestilte innkvarteringsalternativet uten ekstra kostnad.

Gratis avbestilling ved oppsigelse
Du kan avbestille reisen og få pengene tilbake hvis du skulle ha uflaks å bli rammet av oppsigelse.

Av- og ombestillingsbeskyttelsen kan ikke kjøpes på resier med regulære flyvninger, cruise-skip, temareiser eller gruppereiser.

Les mer om reisevilkårene for av- og ombestillingsbeskyttelsen