Hotell Jure - Amadria Park (Hotellstandard: 4+ stjerner)

amadria-park-hotell-jure-002.jpg
amadria-park-hotell-jure-003.jpg
amadria-park-hotell-jure-008.jpg
amadria-park-hotell-jure-009.jpg
amadria-park-hotell-jure-012.jpg
amadria-park-hotell-jure-014.jpg
amadria-park-hotell-jure-015.jpg
amadria-park-hotell-jure-016.jpg
amadria-park-hotell-jure-017.jpg
amadria-park-hotell-jure-018.jpg
amadria-park-hotell-jure-019.jpg
amadria-park-hotell-jure-023.jpg
amadria-park-hotell-jure-024.jpg
amadria-park-hotell-jure-026.jpg

Uslåelig beliggenhet ved den beste delen av stranden

Hotell Jure er et påkostet og elegant familiehotell, for deg som ønsker det lille ekstra. Hotellet passer perfekt for familier som reiser med litt større barn, da tenåringer bor behagelig på naborommet. Midt i de velpleide, grønnkledde omgivelsene trer den moderne bygningen frem med sin hvite fasade. I den store lobbyen synker man gjerne ned i de behagelige lenestolene. Her er alt fra materialer til farger vel gjennomtenkt, men til tross for den elegante stilen er atmosfæren avkoblende og tilbakelent.

Begge restaurantene tilbyr et bredt utvalg lekre matretter, og ferske råvarer pryder menyen i sesongen. Frokostbufféen er stor med et både nyttig og smakfullt tilbud av kalde og varme tilbehør, nybakt brød og fersk frukt. En hyggelig middag rundes med fordel av på «Sweet Dreams», en riktig dessertperle bare et steinkast fra hotellet.

Mellom hotellet og den 300 meter lange sandstranden ligger hotellets eget bassengområde. Takket være nærheten til havet, stranden, bassenget og den fascinerende «Ethno Village» finnes massevis av varierende aktiviteter og severdigheter for alle aldre. Ganske enkelt et sted der dere kommer til å trives!!

Romtyper
Dobbeltrom for 2 personer
To dobbeltrom for 3-4 personer

Rom
Smakfullt og eksklusivt innredede rom.

Dobbeltrom (22 m²) for 2 personer. Rommene har en dobbeltseng (180x210 cm) eller to enkeltsenger (90x210 cm), vinduer med utsikt over atriumgården. Fransk balkong eller balkong mot omgivelsene mot tillegg. Rommene er for 2 voksne eller 1 voksen og 1 barn opp til 12 år.
To dobbeltrom (44m²) for 3-4 personer med fransk balkong. To rom ved siden av hverandre. Ingen forbindelsesdør. Hvert rom har en dobbeltseng (180 x 210 cm) eller to separate senger. Romtypen er for 2 voksne og 1-2 barn under 16 år.

Alle rommene er luftkondisjonerte og har flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe, telefon, minibar samt baderom med dusj, WC og hårtørker. Hotellet holder et utvalg baderomsprodukter. I rommene finnes garderobe og skrivebord.

Bad
Rullesteinstrand, sandstrand samt 3 utendørsbassenger, hvorav 1 med saltvann. Solstoler ved bassenget er med i prisen.

Jure Spa
På hotellets eget Spa & Wellness tilbys en rekke ulike, beroligende behandlinger med havstema. En stressfri ferietilværelse løper som en rød tråd gjennom hele hotellet, og alt man kan tenke seg, finner man rundt hjørnet. Aldersgrense 18 år.

- Finsk badstue
- Dampbadstue
- Relaxavdeling
- Te-lounge
- Ansikts og kroppsbehandlinger

Måltider
Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Annet
Totalt 384 rom. Opprydding 7 dager/uke. Grindseng kan bestilles på forespørsel og debiteres på stedet ca. NOK 50 / dag. Hotell Jure er en del av Amadria Park, og noen av fasilitetene er mot avgift. Gratis Wi-Fi.

• Resepsjon
• Vekketjeneste
• Bar i lobbyen
• Suvenirbutikk
• Parkering
• Restaurant
• Romservice
• Lydisolerte vinduer
• Bassengbar
• Gratis Wi-Fi
• Terrassebar

 

Les mer om unike Amadria Park her...

 

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 50 m
Lokalt sentrum 100 m
Avstand til sentrum 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 500 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Jure tar ca 50 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Amadria Park har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.