Hotell Jakov - Amadria Park (Hotellstandard: 4+ stjerner)

Familiehotell med høy kvalitet, rett ved stranden. 

Hotell Jakov i Amadria Park er et nyrenovert hotell i verdensklasse. Hotellet er utformet for å appellere familjer og de større resesällskapen. Graden av kvalitet og moderne design er høy, som for hele Amadria Park. Smakfullt og estetisk design kombinert med en luksuriøs atmosfære og grønne omgivelser er gode rammer for eksklusiv avkobling. Som gjest inspireres du til å utforske det vakkert planerte organiske miljøet, som ligger til grunn for designet – alt for å gi deg en unik opplevelse.

Med åpen planløsning og romslig komfort er Hotell Jakov absolutt et kvalitetshotell. I planlegging av hotellet har man tatt hensyn til behovene til aktive familier som trenger godt med boltreplass. Den smarte utformingen inspirerer til harmoni og oppfyller alle krav familien måtte ha. Hotell Jakovs egne Pool Club tilbyr gjestene sine et helt nytt luksuskonsept med to spesialdesignede freeform-bassenger, der man tilbyr førsteklasses service og komfort og avslapning i komfortable solsenger med baldakin, som inviterer til et stressfritt miljø og gjør tiden i solen til en ren nytelse.

Her finner du et bredt spekter av aktiviteter, for eksempel avslappende avkobling på Spa & Wellness, strandsenger, bassengopplevelser, innendørsbassenger, kropps- og ansiktsbehandlinger og treningssenter. Restaurantens menyer er velfylte og har kulinariske retter med lokale råvarer. Den herlige vinlisten med både innenlandske og internasjonale viner bidrar til en hyggelig gastronomisk opplevelse. Med det turkise Adriaterhavet i nærheten finnes alt for å tilfredsstille behovene til selv de mest kresne, for mange uforglemmelige øyeblikk sammen.

Tilbud:
Inngag for en hel dag på Aquapark Dalmatia er inkludert i prisen.

Romtyper
Dobbeltrom for 2–4 personer
To dobbeltrom med forbindelsesdør for 4–8 personer

Rom
Moderne rom med eksklusiv innredning.

Dobbeltrom (31 m²) for 2 voksne og 1–2 barn med fransk balkong. Balkong (3,5 m²) mot tillegg.  Rommene har dobbeltseng (180x210 cm) eller to enkeltsenger (90x210 cm) samt køyeseng (120x180 + 80x180 cm) for 1–2 barn opp til 14 år.

To dobbeltrom med forbindelsesdør (62 m²) for 4–8 personer med fransk balkong eller balkong. Hvert rom har en dobbeltseng (180x210 cm) eller to separate senger (90x210 cm) samt køyeseng (120x180 + 80x180 cm). Romtypen er beregnet for 2–4 voksne eller 2–4 barn opp til 14 år.

Alle rommene er luftkondisjonert og har parabol-TV, safe, telefon, skrivebord, minibar og bad med dusj, toalett og hårføner. Hotellet tilbyr et utvalg av baderomsprodukter.

Bad
Rullestenstrand, sandstrand samt 3 utendørsbassenger, hvorav 1 med saltvann. Solsenger ved bassenget er inkludert i prisen.

Wellness & Spa (i resorten)                                                                   
- Finsk badstue
- Dampbadstue
- Relax-avdeling
- Te-lounge
- Ansikts- og kroppsbehandlinger

Måltider
Frokostbuffet og halvpensjon mot tillegg.

Annet
Totalt 326 rom. Rengjøring 7 dager i uken. Grindseng kan bestilles på forespørsel, uten ekstra kostnad. Hotell Jakov er en del av Amadria Park, og enkelte av fasilitetene tilbys mot en avgift. Aldersgrense 18 år på hotellets spa. Gratis Wi-Fi.

• 24 timers resepsjon (Bell service)
• Vekketjenste
• Basseng- og terrassebar
• Bassengområde med havvann og solsenger
• Summer Kids Club
• Solaris Family Beach foran hotellet
 
• Rumsservice
• Hotellrestaurant
• Lydisolerte vinduer
• Vekselkontor
• Gratis Wi-Fi
• Parkering
 

 


Les mer om den unike Amadria Park her...

Fakta og fasiliteter

Nærmeste strand/badested 50 m
Lokalt sentrum 100 m
Avstand til sentrum 6 km
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 500 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Meget bra hotell."

Transfertid

Transfertid fra Split flyplass til Hotell Jakov tar ca 50 minutter. Avhengig av trafikken kan det forekomme tidsavvik. Våre guider vil møte deg på flyplassen i Split. Les mer om transport

Service på reisemålet

På Amadria Park har vi ikke personal på plass, men du kan alltid komme i kontakt med skandinavisktalende reiseleder via vårt jourtelefonnummer. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten på flyplassen.