Admiral Grand Hotell - Slano (Hotellstandard: 5 stjerner)

hotell-admiral-slano-00
hotell-admiral-slano-002
hotell-admiral-slano-003
hotell-admiral-slano-004
hotell-admiral-slano-005
hotell-admiral-slano-006
hotell-admiral-slano-007
hotell-admiral-slano-008
hotell-admiral-slano-009
hotell-admiral-slano-010
hotell-admiral-slano-011
hotell-admiral-slano-012
hotell-admiral-slano-013
hotell-admiral-slano-014
hotell-admiral-slano-015
hotell-admiral-slano-016
hotell-admiral-slano-017
hotell-admiral-slano-018
hotell-admiral-slano-019
hotell-admiral-slano-020
hotell-admiral-slano-021
hotell-admiral-slano-022
hotell-admiral-slano-023
hotell-admiral-slano-024
hotell-admiral-slano-025
hotell-admiral-slano-026
hotell-admiral-slano-028
hotell-admiral-slano-029
hotell-admiral-slano-030

Lengst inne i en vakker bukt på Dubrovniks riviera ligger 5-stjerners Hotell Admiral. Det velholdte hotellet har en uslåelig beliggenhet direkte ved stranden i den tradisjonsrike landsbyen Slano. Takket være høy standard, mange bekvemmeligheter som innendørsbasseng og wellness, nærhet til det krystallklare havet og det vennlige, oppmerksomme og engasjerte personalet, tilbyr det bekvemme hotellet sine gjester uforglemmelige stunder med luksus og avkobling. På hotellets private strand er det godt med solsenger, parasoller og bassenghåndklær tilgjengelig for deg. Et innbydende bassengområde som er omgitt av en steinbelagt terrasse ligger mellom stranden og hotellet. Hotellets egen restaurant lager middelhavsmat for finsmakere, og det finnes en strandbar ved bassenget. Busser til Dubrovnik stanser rett utenfor hotellet, og turen til den berømte byen byr på en behagelig utsikt over Adriaterhavet som gir deg selskap hele veien.

Rom
Lyse dobbeltrom med balkong for 2 personer med mulighet for 1 ekstraseng . Utsikt over havet mot tillegg.

Rommene er luftkondisjonerte og har balkong, Wi-Fi, safe, satelitt-TV, minibar og telefon. Baderom med dusj, wc og hårtørker.

Bad
Rullesteinstrand og hotellets eget bassengområde med bassengbar. Solstoler, parasoller og bassenghåndklær er inkludert i prisen.

Velværeavdeling
- Ulike typer massasje
- Hot Tub
- Tyrkisk bad/dampbad
- Finsk sauna
- Manikyr og pedikyr
- Hårfjerning

Måltider
Frokostbuffé inngår, halvpensjon kan kjøpes som tillegg.

Annet
Totalt 229 rom. Restaurant, bar, 24-timersresepsjon, røykefrie rom, handikaptilpassede rom, bagasjeoppbevaring. Wellness, innendørsbasseng, utendørsbasseng, konferanserom, vaskeservice, frisør/skjønnhetssalong, strykeservice, valutaveksling, pengeautomat. Gratis Wi-Fi. Rengjøring 7 ganger i uken.

Fakta og fasiliteter

Bad 0 m
Sentrum 50 m
Basseng Ja
Luftkondisjonering Ja
Internett Wi-Fi
Heis Ja
Safe Ja
Minimarket 50 m
Restaurant Ja
Bar Ja

Om Slano

Stedet Slano byr på urørt natur og fantastisk kystlinje som smykkes av oliven- og vinavlinger. Stedet er attraktivt på grunn av sine eventyrlige strender, sitt behagelige klima og sine fantastiske, gastronomiske delikatesser. Slano har vært kolonialisert siden antikken og har mange kulturelle og historiske monumenter, og dessuten ligger det kun 25 km fra Dubrovniks bykjerne. Slano er et utmerket valg for hele familien. Der kan du kombinere freden i et lite paradis med nærhet til storbylivet. Les mer om Dubrovniks riviera.

 

Gjestenes kommentarer

Gjestenes kommentarer

"Meget bra, jeg har ett forslag om at hotellet kan installere is-maskiner på hver etasje slik at folk kan hente isbiter der istedefor å må gå til baren."

"Fantastisk service - ikke som normalen, - og vi er rimelig reisevant."