Om oss

guider makarska

Våre guider i Makarska

Vi er Skandinavias største arrangør av reiser til Kroatia. Hvert år velger nesten 10 000 reisende å dra med oss til Kroatia. Vi har eksistert i snart 18 år, og medarbeiderne våre har lang og stor erfaring med reisebransjen og Kroatia som reisemål, noe som gjør at vi kan tilby kvalitetspakkereiser med merverdi.


Fly direkte fra din lokale flyplass
Vi flyr direkte uten mellomlandinger fra lokale flyplasser i både Sverige og Norge, noe som gjør at vi kan tilby kort reisetid til middelhavsklimaet og et av Europas mest opplevelsesrike reisemål.Fornøyde kunder
Vi gjør alltid vårt ytterste for å oppfylle våre kunders forventninger. Vi følger kontinuerlig opp våre kunders mening etter hjemkomsten, og sesongen 2019 var 96,5% av våre kunder fornøyde eller meget fornøyde med reisen sin.


Veletablerte samarbeidspartnere
Vi hos Kroatienspecialisten har ambisjoner om å tilby kundene våre pakkereiser til Kroatia av høyeste klasse. Av den grunn har vi valgt å samarbeide med flyselskap som SAS, Croatia Airlines og Norwegian. I Kroatia samarbeider vi med noen av turistnæringens mest rutinerte og velrenommerte selskaper i landet samt det Kroatiske Turistrådet.

Verdifulle produkter
Vi er Norges eneste reisearrangør med Kroatia som nisje. Vårt fokus på ett marked gjør at vår produktportefølje er større enn andre aktørers når det gjelder Kroatia. Ingen kan Kroatia som oss. Derfor er vi overbevist om at du får mest verdi for pengene når du kjøper din reise fra Kroatiaspesialisten. Du velger innholdet og vi realiserer reisen din.

Trygge produkter
Vi inspiserer alle ferieboligene med jevne mellomrom og velger nye alternativer med stor forsiktighet. Dersom du behøver å kontakte oss på stedet i Kroatia er vi tilgjengelige syv dager i uken. Dessuten har Kroatiaspesialisten lagt inn reisegaranti hos Kammarkollegiet, slik at alle kunder skal kjenne seg trygge ved kjøp av reise.
Se om vi har en statlig reisegaranti (i Norge: Reisegarantifondet)


Hvor finner du oss?
Våre kontorer ligger sentralt i Stockholm og Gøteborg. Hos Kroatiaspesialisten booker du enkelt din reise via internett www.kroatiaspesialisten.no eller kontakt våre trivelige reiseselgere via telefon 0046 771 800 300.

Stockholm

Rosengatan 8,
172 70 Sundbyberg
Sverige

Göteborg
Vasagatan 46,
411 37 Göteborg
SverigeOrganisasjonsnummer:
556658-9304

Epost:info@kroatienspecialisten.se