Våre destinasjoner

karta kroatia destinasjonerSplitVodiceSolaris Beach ResortSkjærgårdscruise fra TrogirOm KroatiaMakarskas RivieraØya BracØya HvarDubrovniks RivieraImage Map

Våre reisemål

I vårt tilbud finner du bosteder i både idylliske fiskelandsbyer og pulserende storbyer. Felles for alle reisemål er de fløtehvite steinhusene med varmrøde tegltak, solvarme rullesteinstrender og Middelhavets klareste vann.

Makarska rivieraen og øyene utenfor har en rustikk oppriktighet, en naturlig og ydmyk atmosfære som gjennomsyrer alt fra befolkningen og bygninger til restaurantenes menyer. De små, gemyttlige stedene og fiskelandsbyene fra Omis i nord til Drvenik i sør hviler på Biokovos hellinger som omkranser de mange rullesteinstrendene og badevikene. Øya Hvar er en favorittdestinasjon for filmstjerner og kjendiser, og eksklusive yachter legger daglig til i byens marina. Øya Brac derimot er en fredelig og uutforsket ferieperle, perfekt for dem som leter etter en rolig og avslappet tilværelse med masser av sol og bading.

Dubrovnik og Split tilhører en unik rad eksepsjonelt godt bevarte, antikke byer med romerske bygninger som oser av mystikk, romantikk og kultur. Her sliter du skoene mot blankslitte gatesteiner og nyter varme sommerkvelder på restauranter med utsikt over Adriaterhavet og solnedgangen. Det finnes masse fin shopping. Rundt de antikke bydelene har moderne byer vokst opp med gallerier og shoppingsentre. Men begge byene har selvsagt mer en dét å by på. Akkurat som de andre reisemålene, finnes det fantastiske strender og utflukter til noen av Europas vakreste nasjonalparker.

Vodice, et av Kroatias mest restauranttette badesteder med kilometerlange strender. Her finnes noe for alle, og byen er et utmerket utgangspunkt for utflukter og båtturer til de mange severdighetene som ligger i området. En populær dagsutflukt går til nasjonalparken Krka, men man når også enkelt de historiske byene Sibenik, Trogir, Split og Zadar. For den som også er interessert i Kroatias vakre natur, finnes også de karrige og særpregede Kornatioøyene og nasjonalparken Plitvice med alle dens fosser i et vakkert karstlandskap.