Våre guider i Kroatia

våra guider i Kroatien

Vi elsker Kroatia og vil at dere også skal gjøre det! Vi tror ikke på konseptet med guider som har kommet til destinasjonen for første gang to uker før sesongen begynner. En reise består av mange deler som tilsammen skaper en helhet og en opplevelse av et reisemål. Vi tror at dyktige guider og reiseledere er en viktig del av puslespillet.

Vi synes det er fint med noen som kjenner hvert eneste hjørne av reisemålet, en som bor der året rundt og kan språket. Dessuten kan det hende man trenger noen med erfaring om hva som pleier å bli satt pris på. En som vet nøyaktig hva du vil ha før du selv vet det!

På den andre siden kan en god guide være en resonansbunn, en som på forespørsel kan gi et lite tips, en som er der i bakgrunnen som en trygghet.

Vi vet at guidene våre er alt dette.

- En god guide sparer tid.
Å planlegge en reise kan ta lang tid hvis man vil se og oppleve alt på en destinasjon. Med en dyktig guide slipper man å gjøre alt research-arbeidet selv. De kan vise det som ikke kun er det mest åpenbare. De er kjent med lokale hendelser som er tilfeldige, og som man kan hende ikke finner på Internett. De holder seg oppdatert om hva som skjer på stedet, hva som finnes i sesongen og åpningstider for restauranter, butikker og severdigheter. Guidene våre hjelper deg å prioritere riktig ut fra dine egne ønsker.

- En god guide beriker.
Før nøyde de fleste reisende seg med å ha en guide som i beste fall kunne svensk, men vi stiller betydelig høyere krav enn som så. Våre egne guider i Kroatia utdannes kontinuerlig og er sertifiserte av kroatiske myndigheter, de har kroatisk som morsmål, men snakker både svensk og norsk flytende. Guidene våre kan takket være sine lokalkunnskaper, kjennskap til reisemålet og lang erfaring, sette steder, hendelser og severdigheter inn i en sammenheng. Flere og flere reisende vil ha reiser der man lærer noe og får høre interessante beretninger om reisemålet. Det er reiser som belyser flere aspekter ved en destinasjon, og som blir til uforglemmelige minner.

- En god guide er en ressurs.
Guidene våre har mengder med verktøy for å hjelpe deg å lage en ferie akkurat slik du vil ha den. De hjelper gjerne til med å ordne med transporter av ulike slag, de kan gi tips om hvilke restauranter som er verdt å besøke, småting som å bestille tid hos en frisør eller opplyse om hvilke utflukter du ikke må gå glipp av. Skulle noe kjedelig skje, hjelper de til under kontakten med sykehus og leger osv. De har kunnskaper på et langt mer detaljert nivå enn en eller annen reisehåndbok.

Guidene og reiselederne våre finner man på de fleste destinasjonene. Guidene møter deg ved ankomsten til flyplassen og hjelper til med transfer mellom flyplassen og bostedet. De kan også treffes på hotellet til visse tider. Hvis du ikke har mulighet til å treffe dem, kan de nås via servicetelefonen vår. Telefonnummeret finner du i velkomstbrevet ditt som du får ved ankomsten til flyplassen. Nøl ikke med å ta kontakt med dem for å få råd eller informasjon, de er det for din skyld!

Servicenivåer

Vår servicenivå är indelad i tre kategorier: full service, telefonservice och lokal service och kan skilja sig mellan låg och högsäsong. Information för vad som gäller för din destination hittar du på vår hemsida under fliken fakta på varje resmål.På destinationerna med full service har vi skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Du träffar vår personal redan på flygplatsen och i ditt välkomstbrev hittar du telefonnumret till din reseledare samt datum och tid för välkomstmötet.På destinationerna med telefonservice har vi inte personal på plats, men du kan alltid komma i kontakt med skandinavisktalande reseledare via vår servicetelefon. Telefonnumret hittar du i ditt välkomstbrev som du får vid ankomst på flygplatsen.På destinationerna med lokal service har vi inte egen personal, men vi representeras av våra lokala, engelsktalande samarbetspartners som gärna hjälper till om du behöver information eller goda tips. Kontakta gärna din husvärd, receptionist, din lokala representant eller turistinformationen.

Mer information om vilken service som erbjuds på varje destination hittar på vår hemsida under fliken fakta på varje resmål.
 

Vurderinger

Vi är väldigt stolta över våra guider i Kroatien. Våra resenärer ger dem massor med beröm år efter år och de hjälper till att skapa den upplevelse och känsla av Kroatien som vi så gärna vill förmedla. Här är några omdömen från våra resenärer som vittnar om vad de flesta tycker om dem:

”Proffsig, trevlig, kunnig och superbra guidning utmärker personalen hos er på Kroatienspecialisten tycker jag. De gjorde att resan fick det lilla extra och gjorde att man vill återvända till Kroatien.”

”Bra att det finns personal som kan hjälpa om man får något problem och som kan språket.”

”Fantastiskt trevliga och duktiga guider. Supernöjd!”

”Jag vill ge en stor eloge till guiden! Fantastisk med glimten i ögat.”

”Kroatienspecialisten har verkligen duktiga och trevliga reseledare. Märks att de kan sitt Kroatien.”

”Kroatienspecialistens personal var väldigt bra! Det märktes att de tyckte om sina jobb och Kroatien. Väldigt måna om oss gäster också. Hjälpsamma, glada och roliga!”

”Ni är verkligen Kroatienspecialister och har de bästa guider vi någonsin träffat.”

”Stort plus till glada, positiva, kunniga guider. Inget var omöjligt!”

”Hade en personlig och engagerad guide till vingårdar och Mostar som och gav utfärderna mäktigt med krydda. Stående applåder efter utfärden.”

”Väldigt trevlig personal på plats, med äkta engagemang. Intressant att också få jämförelser mellan Sverige och Kroatien vilket gjorde att man lärde sig mycket. Mycket uppskattat!”